De Peer naar 't Pleyn

maart - 2017

Details

Afstand 363 km
Start plaats 's-Heerenberg
Eind plaats Arnhem
Aangeboden door Jan Arend de Kroon

Omschrijving

Deze route start in 's Heerenberg bij een leuk en gezellig koffiepunt. Al gauw wordt de bebouwde kom verlaten en komt er wat meer zicht op smallere weggetjes en veel bochten. Dat zijn in het begin nog wel eens rotondes, maar als je die voorbij bent, kan je genieten. Pas wel op, want de wegen zijn soms glad. Enerzijds komt dat door landbouwvoertuigen, anderzijds door mosgroei op de bijna niet meer bereden weggetjes. In de route is een stukje opgenomen waar je eigenlijk niet mag komen. Je neemt zelf de beslissing :-) Maar als je dat mooie stukje inrijdt (de moeite waard!), rijd dan heel rustig ajb. 

Eenmaal in Duitsland kronkelt de route zich richting Munster. Op de kaart zie je dat heen en terugweg best wel vlak naast elkaar liggen. Dat heeft een leuk voordeel: je steekt onderweg makkelijk af.... als je moe bent of zo :-)

Kijk je goed om je heen? Er is zoveel te zien onderweg...... 

Eenmaal terug in Nederland, wachten je nog tientallen kilometers wellicht bekendere weggetjes. Daarbij zit ook De Posbank. Doe op De Posbank nog een stopje. Bijvoorbeeld om te genieten van het uitzicht, om een paar fotootjes te schieten of een lineup met je vrienden te doen. 

De route eindigt in Elden, een dorp in Arnhem! 't Pleyn biedt in de lente, de zomer en de herfst heerlijk ijs. Verder altijd perfecte verse koffie met lekkers. Én 't Pleyn heeft ook een kleine maar smakelijke keuze aan hartige happen voor je. Wil je meer, dan kan je rondom De Brink kiezen uit van alles en nog wat. 

Misschien ook leuk om te rijden

5 x Opgeslagen

Downloads

Geen account?

Je kunt geen routes downloaden zonder in te loggen, omdat inloggen vereist is voor een betere gebruikerservaring van routes.

Landen