Adverteren op motorroutes.nl

Bereik duizenden motorrijders via motorroutes.nl

Motorroutes is meer dan een website met motorroutes. Het is een online platform met nieuws, toertochten en nuttige plaatsen. Waar wekelijks duizenden motorrijders van verschillende leeftijden, hun routes plannen en artikelen lezen.

Bereik en doelgroep

Multi-channel marketing, dat is de kracht van motorroutes.nl. Door het inzetten van verschillende kanalen - zoals Facebook, Instagram, Twitter, Youtube en nieuwsbrieven. Bereiken we duizenden motorrijders.

Routes

Dit is de hoofd content van de website, hier kunnen motorrijders hun route downloaden en delen met andere. Heb je als motorrijder een mooie route gereden, wil je natuurlijk dat andere rijders ook van deze route kunnen genieten. Dit is de kracht achter de website. Met een goede zoekfunctie en een overzichtelijk geheel blijft het, ondanks het grote aanbod, nog makkelijk om een goede route te vinden.

Het sociale gedeelte van motorrijden komt hier perfect in terug, samen genieten van de mooiste stukken landschap en wegen die nederland te bieden heeft.

Inmiddels zijn al meer dan 1100 routes online die starten in meer dan 500 verschillende plaatsen.

Social media

Motorroutes is het actief op Facebook, Instagram en Twitter. Met een sterke achterban op deze sociale media hebben we veel interactie met onze bezoekers. Hier worden routes gedeelt en tips uitgewiseld over moter rijden.

Adverteren

Adverteren op Motorroutes.nl is de perfecte manier om een merk, product of dienst onder de aandacht te brengen bij tienduizenden motorrijders. Motorroutes.nl biedt diverse opties zoals gesponserde berichten, product placements, advertorials, social media posts, reviews en winacties. En we staan natuurlijk altijd open voor een goed idee. Enthousiast geworden over motorroutes.nl? Neem dan contact op met ons via info@motorroutes.nl of via het onderstaande contactformulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.