Samenwerkingen op motorroutes.nl

Motorroutes.nl is ontstaan vanuit de liefde voor motorrijden en genieten van leuke ritten in binnen- en buitenland. We vinden het leuk om samen te werken met mensen en bedrijven met dezelfde passie voor motorrijden. Hieronder vind je de bedrijven waar we een goede band mee hebben. Wil je samenwerken met het grootste motorrouteplatform van Nederland? Stuur dan een mailtje naar info@motorroutes.nl.

Bedrijven die al samenwerken met motorroutes

ChromeBurner

ChromeBurner is ontstaan vanuit een hobby en groot geworden door passie, doorzettingsvermogen en innovativiteit. Deze eigenschappen hebben betrekking op alles in de het bedrijf en het personeel. En óf wij gepassioneerd zijn… Met z’n allen een dag racen op het circuit, de kartbaan afbreken om maar als eerste te kunnen zijn of kwijlen op de nieuwste collecties motorkleding, we zijn er maar druk mee. Benzine stroomt door onze aderen en we zijn het liefst bezig met alles wat met onze passie te maken heeft: Motorrijden!

TomTom

Motorroutes en TomTom werken al vanaf dag 1 samen. Of het nu gaat om hulp bij de beste integratie met de TomTom. Of de nieuwste modellen mogen testen bij TomTom helpen ze graag. Met de TomTom Rider serie hebben ze een groot aandeel in de motornavigatie markt. Waar gebruiksvriendelijkheid voorop staat.

Motormount

Motormount zorgt ervoor dat de telefoons, GoPro's en navigatiesystemen van motorroutes.nl goed blijven vast zitten op de motor. Altijd een passende oplossing voor elke motor.