Alternatieve 7 heerlijkheden route

Alternatieve 7 heerlijkheden route

Route details

Route details
63 km
duur
01:42:00
Startplaats
Eindplaats
Aangeboden door

Omschrijving

De 7 heerlijkheden route is al weer een paar jaar oud, wordt nog steeds vaak gedownload en bekeken. Zelf heb ik hem nu al een aantal keer gereden, het blijft een leuke route maar het werd tijd voor een alternatieve versie. 

Deze keer start de route in oudenbosch ( je bent natuurlijk vrij om hem overal te starten). Om vervolgens naar Oudgastel te rijden en daarna een paar leuke dijkwegen te rijden.
Vervolgens gaan we richting Steenbergen even de A4 overstekken. En daarna weer snel over de kleine Brabantse wegen richting Roosendaal.
Toen we de eerste keer de route uitprobeerde hadden we de pech dat we een paar kilomter achter een trekker moesten blijven hangen, het was niet verstandig om in te halen.
De tweede keer hadden ze net nieuw asfalt gelegd, inclusief van die inrijd steentjes, geen idee hoe ze het echt noemen. Dat was niet heel prettig rijden. 

In Nispen komen we uit op een leuk pleintje met wat terrasjes, hir laten we ons zadel even ademen en kunnen we zelf wat drinken. Daarna gaan we een bosrijk gebied in met links het Visdonkse bos en rechts de Ruchpense heide. Let op hier komen we een paar kleine onverharde wegen tegen die goed te rijden zijn. Daarna kunnen we nog even vliegtuigen kijken bij Breda international Airport. 

Komt onder andere door:
Roosendaal Oudenbosch

Misschien ook leuk om te rijden

Reacties

© 2012 - 2022 Pixel Monsters - Motorroutes.nl vormt samen met o.a grootverzet.nl Pixel Monsters