10 vragen aan Annet de Leng

10 vragen aan Annet de Leng

Deze editie hebben we 10 vragen gesteld aan Annet de Leng

1) Stel je zelf voor?

Ik ben Annet de Leng, 35 jaar inmiddels en als beroep ben ik fulltime buschauffeur in het openbaar vervoer. En inmiddels door mijn vriend helemaal BMW freak, zowel auto als motor.

10 vragen aan Annet de Leng

2) Wat vind je het leukst op motorroutes.net?

De verschillende routes die je kan kiezen, als je eenmaal hebt gekozen in welke richting je wilt gaan, en de reviews van bv navigatie. Erg handig. Ik ben me aan het oriënteren voor een navigatiesysteem en ben als eerste gaan kijken op Motorroutes.net.

3) Wat voor motor rij je en heb je gereden?

Ik rij een BMW F650 GS Twin van 2011 en dit is mijn eerste motor, heb namelijk nog niet zo heel lang mijn rijbewijs (8-8-2013)

10 vragen aan Annet de Leng 10 vragen aan Annet de Leng

4) Hoeveel km rij je per jaar?

Poeh das een goeie, te weinig in ieder geval. Ik denk zo rond de 3000 km per jaar. Hoop dit jaar en de komende jaren meer te gaan rijden.

5) Navigatie setup en andere techniek op de motor?

Nog geen navigatie helaas (iets met centjes sparen) de andere techniek is alleen cosmetisch. Koffers, valbeugels, extra lampen, rooster, carterbescherming en handkappen Vele denken nu dat het een 1200 GS is omdat er zoveel op zit nu en een heel stuk breder lijkt.

6) Mooiste route?

Niet echt een route, als er maar veel afwisseling in zit. Veel smalle weggetjes in het bos en vele kronkeldijkjes met zo min mogelijk drempels.

10 vragen aan Annet de Leng

7) Favoriete tussen / eindstop?

In Zaltbommel aan het water. Volgens mij heet het De Verdraagzaamheid.

Het maakt niet hoe je eruit ziet, welke motor je rijd en wat je budget is voor motorrijden als je maar plezier hebt en veilig weer thuis komt na een dag rijden.

8) Waar wil je nog wel eens rijden?

Duitsland en nog een keer naar de Ardennen. We zijn daar geweest toen ik net mijn rijbewijs en motor had, maar doordat we uitgenodigd waren door mijn broer hebben we helaas niet veel gereden daar. Zij zijn geen motorrijders helaas.

9) Droommotor?

Die heb ik. Maar mijn ultieme droommotor is een BMW R1200 GS Adventure, maar ja ik ben maar 1.63m en 57 kilo dus dat gaat hem niet worden helaas, kleinste broertje is ook goed. En vorig jaar op de BMW Motorrad dag geweest en daar heb ik op een BMW R1200 RS gezeten en dat was ook wel leuk, maar tipt niet aan mijn GSje.

10) Wat voor tip wil je meegeven aan mede motorrijders?

Het maakt niet hoe je eruit ziet, welke motor je rijd en wat je budget is voor motorrijden als je maar plezier hebt en veilig weer thuis komt na een dag rijden.

Related Posts