10 vragen aan Johannes Rinzema

10 vragen aan Johannes Rinzema

Deze editie hebben we 10 vragen gesteld aan Johannes Rinzema

1) Stel je zelf voor? Hier wat informatie hoe en wie ik ben,geboren in Friesland te Terwispel in het jaar 1957 18 januari mijn naam is Johannes Rinzema daar een jaar gewoond vanwege mijn vader's werk verhuist naar Wartena en ben daar opgegroeid.
10 vragen aan Johannes Rinzema

2) Wat vind je het leukst op motorroutes.net? Het mooiste van motorroutes vind ik pagina met download motor routes voor tomtom en Garmin goed voor mekaar complimenten,verder kijk ik dagelijks even op de site wat voor nieuws er is en ook bezoek ik Facebook.

3) Wat voor motor rij je en heb je gereden? Mijn huidige motor denk voor nog vele jaren Harley Davidson XL883N-Iron (nog plannen om nog meer te verfraaien) o.a uitlaat...chromen beugel.
Harley Davidson XL883N-iron
4) Hoeveel km rij je per jaar? Dit afgelopen jaar met tour ritten en toertochten voorgereden over de 10.000 km best veel voor dit jaar zo super was het ook weer niet met de zomer toch.

5) Navigatie setup en andere techniek op de motor? Voor navigatie heb ik een Garmin 590 lm wat me uitstekend voldoet,verder geen bijzonder heden.

6) Mooiste route? Mooiste route moeilijke vraag zijn er zo veel o.a rit rond de IJssel 11 steden tocht die georganiseerd wordt door F.M.C waar ik ook lid van ben,tussen stop thuis aan een lekker koud pilsje na een mooie tocht.
Rond de IJssel 11 steden tocht.jpg
7) Favoriete tussen / eindstop? Heb ik niet,meestal tussen stop café restaurant of zomaar ergens waar het gezellig lijkt en dat pakt meest goed uit.

8) Waar wil je nog wel eens rijden? België prachtig land lijkt me geweldig om daar eens te gaan rijden met de motor.

9) Droommotor? Harley Street Glide 2016 maar dat zal wel een droom blijven hangt wel een prijs kaartje aan,ben ook wel tevreden met wat ik nu heb.

10) Wat voor tip wil je meegeven aan mede motorrijders? Tip voor anderen,maak gebruik van een navigatie tomtom of Garmin en leer het toestel kennen,probeer routes te maken eenmaal door hebt maak je de mooiste routes met MapSources /Basecamp of tyre to ride alle gratis te downloaden uitleg over hoe alles werkt kan je vinden op You Tube hier een link waar je van alles kan bekijken hoe Garmin 590 lm werkt en meer YouTube succes.

Related Posts