10 vragen aan Marvin

10 vragen aan Marvin

De eerste in de serie 10 vragen aan...

1) Stel je zelf voor? Voor iedereen die nog niet weet: ik ben Marvin, de oprichter van motorroutes.net. Moment van schrijven 28 jaar en rij al weer 7 jaar motor. Ik vond dat ik deze 10 vragen zelf maar moest aftrappen. Wel lastig om antwoord te geven op de vragen die je zelf hebt verzonnen, maar ik ga mijn best doen.
10 vragen aan Marvin

2) Wat vind je het leukst op motorroutes.net? Natuurlijk kijk ik wat anders tegen motorroutes.net aan als de meeste bezoekers. Voor mij persoonlijk is het krijgen van complimentjes en het steeds groter groeien van motorroutes het leukst. Maar ben heel benieuwd wat de bezoekers het leukst vinden op de website.

3) Wat voor motor rij je en heb je gereden? Rij nu alweer een paar jaar een witte CB1000R uit 2009. Daarvoor een paar jaar gereden op een blauwe R6 uit 2001 volgens mij. Voor het toeren is de CB1000R ideaal, de power en het lekkere bochten werk. Toch mis ik af en toe de fun en kick van de R6. Maar ja, je moet keuzes maken. De tuin en bankrekening zijn te klein voor 2 motoren.
Honda CB1000R yamaha R6
4) Hoeveel km rij je per jaar? Te weinig! Ik denk dat ik dit jaar nog geen 5000km heb gemaakt. Elk jaar neem ik me voor om meer km te gaan maken, maar het lukt me gewoon niet. Daarom heb ik me voorgenomen om het volgend jaar niet te zeggen, misschien maak ik dan meer km. Teveel hobby's is het probleem denk ik.

5) Navigatie setup en andere techniek op de motor? Heb sinds kort een TomTom rider 400 en natuurlijk gaan er actioncams mee op de motor. (hero4 en Virb elite) Verder niks bijzonders. Ben me wel aan het oriënteren op communicatie systeem, zodat ik de navigatie ook hoor op de motor. Lijkt me wel een stuk makkelijker.

6) Mooiste route? Pfff dit is een lastige vraag. Heb de 7 heerlijkheden misschien al 10x gereden. Vooral toen ik nog geen navigatie had, ligt om de hoek en met de bordjes is het ideaal. Deze zomer de Boal rit 2x gereden, vind ik ook mooie route. Mergelland route 2 jaar terug gereden die is ook weer mooi. Als er kleine wegen in zitten en weinig drempels met een goeie stop voor eten ben ik al snel tevreden. Zie veel mooie routes voorbij komen die ik nog wel een keer wil rijden.

7) Favoriete tussen / eindstop? Zonder twijfel In Den Bockenreyder in Esbeek. Wij houden van uitsmijters en die zijn daar gewoon het beste tot nu toe. Denk je een betere plek te weten voor uitsmijters laat me het weten via de reacties, ga het graag uittesten. Weer een goede reden om een rondje te rijden.

Heerlijke uitsmijter bij Den Bockenreyder
8) Waar wil je nog wel eens rijden? Ik heb hem zelf verzonnen maar vind het toch een lastige vraag. Denk maar eens beginnen bij de Belgische Ardenne. Dan de wat grotere bergen in Duitsland en dan zien we wel. Zoals je eerder kon lezen ben ik niet echt een KM vreter dus hou het graag dichtbij huis.

9) Droommotor? Dit veranderd wekelijks, maar Ducatie monster blijf ik heel gaaf vinden. Al vind ik sommige costume café racers ook erg mooi, heb 2 linker handen als het om knutselen gaat dus dat gaat hem niet worden.

10) Wat voor tip wil je meegeven aan mede motorrijders? Als je nog geen navigatie hebt, koop er 1! Ze zijn duur maar het is het waard. Zelf heb ik heel lang zitten twijfelen maar je komt op plekken waar je anders nooit komt. Het maakt het motorrijden een heel stuk leuker. En natuurlijk voor Stichting Open Deur: blijf routes maken en insturen!

Related Posts