Alpine MotoSafe Oordoppen Review

Alpine MotoSafe Oordoppen Review

De eerste indruk van de Alpine MotoSafe Oordoppen

Verpakking Zelf kreeg ik mijn Alpine MotoSafe oordoppen in kartonnen doos met een mapje er in met informatie over Gehoorbeschadiging en motorrijden, 2 pennen, polsbandjes en 2 setjes weg werp oordopjes. Of dit normaal is of dat dit was omdat het voor de site is weet ik niet, maar het ziet er leuk en verzorgt uit.

In de verpakking van de Motosafe oordoppen zit een vierkant tasje waar je ze in kan opbergen met een soort van plastiek rietje waar mee je ze makkelijk in en uit je oor kan halen. Ook zitten er 2 filters bij voor verschillende type rit, hier kom ik later op terug in de review. Er zat ook nog een reserve oordop bij voor als je er 1 kwijt raakt of beschadigt.

Gebruik Als je de verpakking open maakt zitten er standaard de groene filters in dit is voor gemiddelde protectie. Dit zal volgens de beschrijving goed moeten zijn voor toertochten. Deze zijn makkelijk te vervangen door de gele filters, Die zijn gemaakt voor het stevige werk snelheid en crossmotor. Nu denk ik dat iedereen voor zich zelf even moet kijken hoeveel lawaai zijn motor maakt of welke het best geschikt zijn voor hem of haar gebruik.

Als je de Juiste filter heb gekozen kan je ze in doen, er zit een duidelijke beschrijving bij hoe je dit het beste kan doen. Daar kan je dat rietje voor gebruiken of gewoon met de hand wat je zelf het makkelijkste vind. Er uit halen gaat weer precies het zelfde.

De test Ik moet eerlijk zeggen ik ben een mooi weerrijder en de motor staat nog op winter stalling. Zodra ik ga rijden zal ik nog een praktijk test maken. Nu heb ik ze alleen in onder het type van deze review en moet zeggen het is echt lekker rustig. In het begin voel je ze zitten maar dit wordt steeds minder.
Wordt vervolgd….

Prijs Voor het geld hoef je het niet te laten deze Alpine MotoSafe oordopjes kosten € 24.95 en zijn onder andere te koop op de website van Alpine

http://www.alpine.nl/gehoorbescherming/motosafe/

Related Posts