De echte test

De echte test

Na lang wachten op goed weer en tijd, is het zo ver. De test waar het eigenlijk allemaal om draait hoe doet die het op de weg.

Route geïmporteerd en klaar gezet. Klaar om te gaan en daar gaan we het grijze asfalt op. Is wel even wennen zeg. Het eerste wat me opvalt is dat het wel prettig rijdt maar dat je hem niet hoort op de motor zonder oortje(kan ook door mijn knalpot komen). Dan maar zonder stem, een keer niet een vrouw die tegen me zegt wat ik moet doen, ook wel eens lekker.

Het eerste gedeelte gaat goed maar na een half uurtje mis ik ergens een afslag en raakt die beetje van slag af. Maar we pakken de route weer op. Heb herberekening uitstaan heb van horen zegen dat, dat beter is. Iedereen natuurlijk zijn eigen ding daarin natuurlijk. Maar nu komen er toch wat meer minpuntjes aan het licht. Sunlicht readable vind ik erg tegen vallen. Het is te lezen maar erg goed ook niet. En nu is het nog maar een avond zonnetje waar we in zitten. En ja hoor daar gaat weer een afslag, misschien moet ik me toch eens aan de snelheid houden. Maar goed handje in de lucht we moeten draaien en we pakken de route weer op. Weer wat verder door onbewoond gebied en binnen door wegen. Het is wel een genot een route rijden, je komt op plekken waar je nog nooit geweest bent. Naar anderhalf uur rijden komen we op de eerste stop aan.

Naar wat ijsthee en een colaatje gaan we weer verder natuurlijk ding vergeten in te stellen, maar ja ik heb op het doosje ook zien staan Glove friendly: Min punt 2, dit lukt ook niet heel goed. Is ook weer te doen maar je zit er vaak net naast. Maar het werkt wel dat kan je van de gemiddelde smartphone van tegenwoordig niet meer zegen.

De route gaat weer wat verder en we moeten rechts af slaan maar zie een boordje onverharde weg over 400 meter maar ja navigatie zegt rechts dus we luisteren. Heb toch vermijdt onverharde weg aan staan. Er zal wel iets niet kloppen. Naar 400 meter transformeert mijn motor ineens in een crossmotor en gaat die gewoon op het zand verder. Nee dat gebeurde dus niet, ik met de naked bike over het zand. Weer een minpunt het is toch wel handig dat die het dan ook echt vermijdt, als je er om vraagt. Snap best dat die niet elk zandpad van heel Nederland kent, maar heb nog even naar gekeken maar hij ziet er een hoop in de buurt over het hoofd. Over heel Nederland kan ik natuurlijk niet zegen want weet niet elk zandpaadje te liggen.

Eind Conclusie

Het is een geweldig apparaat voor de motorrijder die graag routes rijdt. Een heel uitgebreid navigatie systeem met veel mogelijk heden. Alles wordt er netjes bijgeleverd ook voor het gebruik in het koekblik. Duidelijke instructies, goed scherm en goede ondersteuning met route software.

In 1 wordt GEWELDIG

Pluspunten
+ Route software
+ Waterdicht
+ perfecte montage op de motor

Minpunten
- prijs(€ 500,-)
- moet nog een oortje bij voor het goed navigeren.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om het te lezen en misschien krijgen we nog meer leuke dingen opgestuurd.

Related Posts