Installatie zumo 350

Installatie zumo 350

Dit gedeelte van de special gaat over het installeren op de motor en computer. Ook hebben we het in het kort over Basecamp.

Op de motor.

Er worden een hoop spullen meegeleverd om de navigatie stevig op de motor te bevestigen. Dit lukte bij mijn motor Honda CB1000R gemakkelijk. Ook zit er een goede handleiding bij, waarin staat hoe het moet. Ik weet niet hoe het zit met de stroomaansluiting, dit heb ik niet gedaan omdat ik dit exemplaar nog terug moet sturen. Helaas.

Route software.

Hiervoor wordt tegenwoordig Basecamp gebruikt, dit is gratis te downloaden op www.garmin/basecamp. Nadat de software is geïnstalleerd, start het meteen op. Ook word het navigatie systeem meteen herkent door Windows 7. Over Basecamp komt er nog een uitgebreide uitleg op de site. Er zijn nog mensen die hier problemen mee ondervinden, zelf vind ik sommige dingen ook niet helemaal lekker werken.

Eerste route op het apparaat.

Ook dit gaat eigenlijk weer makkelijk. Ik heb een route van de website gedownload, open hem in Basecamp, klik daarna op de rechter muisknop en verzend hem naar het apparaat. Er zullen vast nog meer wegen naar Rome zijn, maar die heb ik nog niet gevonden. Dit werkt goed, dus niet verder zoeken.

Nu maar hopen dat die er op staat.

Start de zumo op en ga naar apps. Het kan zijn dat het zandlopertje lang duurt als je er op zit te wachten. Maar hij staat er tussen en het ziet er allemaal goed uit.

Deze week, als het weer zo blijft, eens een rondje rijden kijken hoe het navigeren werkt. Dat is toch eigenlijk het belangrijkste.

Related Posts