Spannende route TomTom Rider

Spannende route TomTom Rider

De weersverwachting voor morgen zien er goed uit, en je motor staat klaar om te gaan rijden maar dan komt de grote vraag.....waar naar toe.

Om nu weer naar oom Piet te gaan omdat dat wel een leuk weggetje is of naar dat ene restaurantje waar je 40 km snelweg hebt anders weet je de weg niet of……. Een route maken in My drive maar dan moet de computer weer aan en daar heb je nu even geen zin in.

TomTom Rider 450 heeft ook een functie die spannende route heet. Gewoon van A naar B maar dan niet op de normale manier. Of een rondje waarbij je zelf de tussenstops kan intypen.

Van A naar B

Laten we beginnen om een ritje ta maken naar “ome Piet” maar dan niet via dat ene weggetje!

 1. Selecteer de hoofdmenuknop om het hoofdmenu te openen.
 2. Selecteer Plan een spannende route. De kaartweergave wordt geopend.

 3. Selecteer een locatie door ongeveer een seconde op het scherm te drukken.
 4. Selecteer de bestemmingsknop. Je Rider plant een spannende route naar je gekozen bestemming.

 5. Als je meer tussenstops aan je route wilt toevoegen, verplaats je de kaart en selecteer je de gewenste tussenstops. Je Rider plant een spannende route naar je bestemming via de tussenstops die je hebt gekozen. Tip: selecteer de pop-upmenuknop om de volgorde van je tussenstops te wijzigen.
 6. Bepaal hoe kronkelig en heuvelachtig de spannende route moet zijn
 7. Als je je spannende route hebt gepland, selecteer je Rijd.

 Je route wordt weergegeven in de kaartweergave en de routebegeleiding wordt gestart. Zodra je begint te rijden, wordt automatisch de reisbegeleidingsweergave getoond.GEWELDIG, mooie wegen en geen snelwegen natuurlijk. Let wel je reistijd wordt natuurlijk wel aanzienlijk langer.

Een spannend rondje rijden

Een spannende route plannen Met de knop Plan een spannende route kun je direct interessante ritten plannen. Dit is vooral handig als je een dag wat vrije uren hebt en je gewoon op een gemakkelijke manier een spannende rit wilt samenstellen. Een spannende route is een rit waarin interessante wegen of wegen met uitdagingen zijn opgenomen en waarin je zo weinig mogelijk op de snelweg rijdt. Je kunt zelf bepalen hoe kronkelig en heuvelachtig je de rit wilt hebben.

 1. Selecteer de hoofdmenuknop om het hoofdmenu te openen.
 2. Selecteer Plan een spannende route. De kaartweergave wordt geopend.

 3. Verplaats de kaart en zoom in totdat je de plaats ziet waar je doorheen wilt rijden.
 4. Maak een tussenstop door snel op de kaart te tikken. Je Rider plant een spannende rondrit via de tussenstop die je hebt gekozen.
 5. Als je meer tussenstops aan je route wilt toevoegen, verplaats je de kaart en selecteer je de gewenste tussenstops. Je Rider plant een spannende rondrit via de tussenstops die je hebt gekozen.
 6. Bepaal hoe kronkelig en heuvelachtig de spannende route moet zijn.
 7. Als je je spannende route hebt gepland, selecteer je Rijd.

Je route wordt weergegeven in de kaartweergave en de routebegeleiding wordt gestart. Zodra je begint te rijden, wordt automatisch de reisbegeleidingsweergave getoond.

Ik ben een ervaren motorrijder maar heb nog maar kort een TomTom maar die spannende route is een geweldige uitvinding. Nooit meer de weg kwijt en toch mooie weggetjes. Alleen hiervoor zou ik al een TomTom aanschaffen.

Related Posts