Routes voor electriche motorrijders

Routes voor electriche motorrijders

Tijdens mijn eerste ervaring op een elektrische motor merkte ik meteen dat wanneer je pauze neemt, ook je motor onder stroom moet zetten om een grotere actieradius te creëren. Nu is het nog wennen om een verlengkabel te vragen op het terras. Ik was hier nog niet aan gewend en het zal ook niet op ieder terras kunnen.

Nu zijn er ook steeds meer laadpalen en punten voor auto’s, waar je vaak ook je motor kan opladen. Wij zochten uit bij welke nuttige plaatsen je dit kan doen en welke routes er allemaal langs komen. De gegevens zijn tot stand gekomen met de database van opencharce map en onze eigen gegevens.

Nuttige plaatsen

Deze 10 nuttige plaatsen hebben een oplaadpunt. Welk type en of je de motor op kan laden, kan je, voor extra zekerheid, beter even contact opnemen met de nuttige plaatst zelf. Mocht je dit lezen en denken mijn nuttige plaats is ook ingericht voor motorrijders en heeft een laadpaal, kan je altijd je nuttige plaats aanmelden via het aanmeldformulier.

 

 

Routes

We hebben gekeken naar leuke routes die langs de hierboven genoemde nuttige plaatsen komen. Dit lijstje is een kleine greep uit alle routes. Kijk op de pagina van de nuttige plaatsen om een actueel en volledig overzicht te krijgen.

 

Heb je zelf nog een leuke route liggen die ideaal is met een elektrische motor. Stuur deze route dan in via het uploadformulier.

Related Posts