Dutch Motorcycle Festival

Dutch Motorcycle Festival

26 augustus 2017, Vliegveld Twenthe!

Net als jij kunnen we niet wachten op een zomerfestival waarbij het volledig om motoren draait. Dit jaar nog. Op 26 augustus 2017 organiseren we daarom voor het eerst het Dutch Motorcycle Festival.


Omdat we geloven in onze gedeelde passie, waar je ook vandaan komt en wat voor motor je ook rijdt. Dutch Motorcycle Festival is er voor iedereen met een motorhart. Het is de plek waar je oude motorvrienden ontmoet en nieuwe vrienden maakt. Want wat is er leuker dan met andere motorrijders je passie delen. Dutch Motorcycle Festival is er trouwens ook voor jonge motormuizen, want je bent immers nooit te jong om je eerste kilometers te maken. En neem vooral ook al je vrienden mee die je wilt besmetten met het motorvirus, die eerste rijles is dan gelijk geregeld ;)


Onze filosofie; niks moet en alles mag. Want dat is de vrijheid waar wij als motorrijders zo van houden. Dus wil je een gave testrit maken, coole stunts bekijken, rijen motoren spotten of juist chillen in de zon en genieten van goede muziek; dat is Dutch Motorcycle Festival. En dat allemaal op een legendarische, ruige locatie; Vliegveld Twenthe! Op een plek waar vroeger de F16’s raasden en de hangars als staatsgeheim bewaakt werden, ligt nu nog een 1,2 kilometer lange streep asfalt verstopt tussen het groen; de ideale parkeerplek voor jullie motoren en het perfecte decor voor ons festival.


Achter de schermen zijn wij druk bezig met het programma van dit unieke evenement. Testritten, jouw favoriete merken, gave stunts, goede muziek en relaxt rondkijken zijn de hoofdingrediënten. Maar verwacht nog veel meer! Hou onze Facebookpagina en onze website in de gaten; daar maken we iedere week nieuwe programma-items bekend. En omdat we dit festival voor jullie maken, willen we natuurlijk ook weten wat jij zou willen zien of doen. Wat kan volgens jou echt niet ontbreken op een ultiem motorfestival? Laat jouw weergaloze creativiteit de vrije loop en vertel het ons via social media, mail of ansichtkaart, dan gaan wij ermee aan de slag!

 

Vier met ons het einde van de zomer en de liefde voor motoren en kom op 26 augustus 2017 naar Dutch Motorcycle Festival!


Informatie over deelnemers, muziek en het programma is hier te vinden:
Deelnemers: http://www.dutchmotorcyclefestival.nl/nl-NL/Welkom/Deelnemers.aspx
Muziek: http://www.dutchmotorcyclefestival.nl/nl-NL/Welkom/Muziek.aspx
Programma: http://www.dutchmotorcyclefestival.nl/nl-NL/Welkom/Programma.aspx

Related Posts