De nieuwe zumo motornavigatie

De nieuwe zumo motornavigatie

Boordevol mogelijkheden om nieuwe avonturen te beleven

Garmin International introduceert vandaag de nieuwe zumo 345LM, 395LM en zumo 595LM motornavigatie. De robuuste, weersbestendige modellen bieden nu Garmin Adventurous Routing™, zodat je als motorrijder zelf het avontuurlijke niveau van de bochten en hoogteverschillen kunt bepalen. De zumo 345/395/595LM zijn daarnaast uitgerust met innovatieve functies speciaal ontworpen voor motorrijders zoals de introductie van bestuurderswaarschuwingen, smartphone meldingen, muziek streaming en meer. Ga op avontuur, ontdek meer en geniet!

Garmin Adventurous Routing™

Met Garmin Adventurous Routing™ ontdek je spannende bochtige wegen, geniet je van heuvelachtige landschappen en vermijd je saaie rechte snelwegen. Jij bepaalt hoe jouw ideale route eruit ziet. Ben je een muziekliefhebber? Met de nieuwe zumo modellen kun je de muziek van een compatibele smartphone of MP3-speler beheren. De Garmin zumo 595LM biedt zelfs de mogelijkheid om muziek te streamen van de populaire muziekdienst Spotify. Zo luister je naar je favoriete muziek direct vanaf je headset of helm en bedien je de muziek vanaf het handschoenvriendelijke zumo display.



Veiligheid staat voorop

Veilig rijden is belangrijk. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor andere weggebruikers. Dat is de reden waarom de nieuwe Garmin zumo modellen zijn uitgerust met veiligheidswaarschuwingen. Beleef nieuwe avonturen en wees tegelijkertijd bewust van de omgeving. Scherpe bochten, spoorwegovergangen, roodlicht- en flitscameras en andere nuttige waarschuwingen worden weergegeven op het display.

Met de nieuwe zumo modellen kun je bellen en gebeld worden, terwijl je handen aan het stuur blijven. Koppel de nieuwe zumo aan een compatibele headset of helm (apart verkrijgbaar) en ontvang duidelijke gesproken afslagvoor-afslag aanwijzingen.



Premium real-time diensten

Het zumo 595LM model kan naadloos worden gekoppeld met de Smartphone Link app van Garmin. Hiermee heb je als motorrijder toegang tot diverse extra functies. Met het gebruik van de app ontvang je op het display van de zumo 595LM smartphone meldingen naast de navigatie-aanwijzingen. Ontvang tekstberichten, app-meldingen en andere interessante en nuttige gegevens zoals de weersverwachting en verkeersinformatie. Met LiveTrack kunnen vrienden en familie je real-time volgen tijdens je rit.



Handige ondersteunende functies

De nieuwe serie zumo motornavigatie is niet alleen handschoenvriendelijk, maar ook zeer robuust en bestand tegen benzinedampen, UV-stralen en uitdagende weersomstandigheden. Het 4.3 inch display van de zumo 395LM is in fel zonlicht duidelijk afleesbaar. De zumo 595LM is uitgerust met een hoge resolutie 5 inch transflectief touchscreen voor een nog betere afleesbaarheid in fel zonlicht. De toestellen bieden de motorrijder levenslange kaart updates voor Europa in combinatie met motor-specifieke Points of Interest (POI's), zoals reparatiepunten, dealers en nog veel meer.

De bekende functies van de bestaande zumo modellen zijn ook terug te vinden op de nieuwe serie. Denk hierbij aan dynamische tankstops, de service geschiedenis van de motor om de planning van onderhoud te vereenvoudigen, RoundTrip Routing waarmee je als motorrijder je route kunt plannen op basis van tijd, afstand of locatie, voorgeladen Foursquare gegevens met miljoenen nieuwe en populaire plaatsen, en Garmin Real Directions™ die motorrijders aanwijzingen geeft met behulp van herkenbare gebouwen en verkeerslichten.



Geniet opnieuw van jouw avonturen

Gebruik het touchscreen van de zumo om de Garmin VIRB camera draadloos te bedienen (camera apart verkrijgbaar). Start en stop eenvoudig het filmen of maak fotos, ook als de camera niet binnen handbereik is geplaatst.



Duidelijke weergave van uw bandenspanning

Houd ook de bandenspanning in de gaten. Met behulp van Tire Pressure Monitoring Sensor (TPMS) kun je zelf de gewenste bandenspanning instellen. Bij een verandering in de bandenspanning ontvangt je een melding vanuit TPMS op je zumo. De sensoren meten de bandenspanning gedurende een bepaalde periode waarmee een verandering wordt opgemerkt, voordat deze problemen veroorzaakt (sensoren apart verkrijgbaar).

De nieuwe zumo modellen zijn vanaf april 2016 leverbaar met de volgende adviesverkoopprijzen.
zumo 345LM €499.99
zumo 395LM €599.99
zumo 595LM €749.99

Related Posts