Motorroutes is routesponsor geworden van Motor Connect!

Motorroutes is routesponsor geworden van Motor Connect!

Motorroutes is altijd nieuwsgierig naar nieuwe concepten in motorland.

Zo is het concept van Motor Connect dit jaar van start gegaan: zakelijke motorritten om te netwerken. Vanuit Motorroutes vinden we dit een leuk concept en daarom zijn wij routesponsor geworden. 

Wat is Motor Connect?

Bij Motor Connect wordt er elke maand een leuke motorrit georganiseerd. Dit is geen standaard manier van netwerken. Dus je hoeft geen saaie presentaties te bekijken en spreekbeurten aan te horen. Het is een informele manier om je zakelijk netwerk uit te breiden én je maakt een leuke motorrit. Het is geen probleem als je zelf geen motor hebt, want er is altijd plek bij iemand achterop. Momenteel worden de ritten in de omgeving van Breda en Tilburg georganiseerd. Later hopelijk in heel Nederland.

Routesponsor

Motor Connect organiseerd elke maand een motorrit en elke keer begint deze vanaf een nieuwe locatie. Motorroutes helpt bij het uitzetten van deze nieuwe ritten. Omdat de ritten ongeveer een uur duren blijft de route in de regio en ontdek je nieuwe routes. De routes die wij maken worden ook op de website gezet, zodat je deze route altijd later nog kunt rijden. 


Wil je meer weten over het concept van Motor Connect, neem dan een kijkje op de website: motorconnect.nl. Op woensdagavond 22 juni staat de volgende Motor Connect rit gepland.

 

Related Posts