MOTORbeurs Utrecht 2016

MOTORbeurs Utrecht 2016

No Bike, No Glory

No Bike, No Glory. Dat gevoel op de eerste dag in het jaar dat je je motor uit de garage haalt en met ronkende motoren de oneindigheid tegemoet rijdt, is ongeëvenaard. Dat gevoel deel je alleen met andere motorfanaten. En waar kan dat beter dan één keer per jaar tijdens MOTORbeurs Utrecht? MOTORbeurs Utrecht is de mooiste, grootste, leukste en gezelligste motorbeurs van Nederland. Van 18 t/m 21 februari 2016 vind je hier werkelijk ALLES voor jouw passie. Van grote motorenhandelaren tot reisorganisaties, motorclubs, motorverhuur en gereedschap.

Nieuwe modellen en spectaculaire activiteiten Op MOTORbeurs Utrecht tonen bijna alle importeurs van motormerken hun nieuwe modellen voor het nieuwe seizoen. Daarnaast staan er traditiegetrouw spectaculaire activiteiten op het programma. Stunters, een custom bike show en je kunt een gave special winnen die speciaal voor de motorbeurs wordt opgebouwd. En dat is lang niet alles: MOTORbeurs Utrecht barst letterlijk uit zijn voegen van de actie en je vindt écht alles voor jouw nieuwe motorseizoen.

Motorkleding en accessoires Natuurlijk vind je ook motoraccessoires zoals helmen en kleding op MOTORbeurs Utrecht. Want als motorrijder wil je wel een beetje knap voor de dag komen natuurlijk. Voordat je daarna op je motor wegscheurt; je vindt op de beurs ook heel veel informatie over verzekeringen, cursussen en belangenverenigingen. Altijd handig!

Praktisch: MOTORbeurs Utrecht, 18 t/m 21 februari 2016, Jaarbeurs Utrecht, Openingstijden: do 18 en vrij 19: 10-22 uur, za 20 en zo 21: 10-18 uur. Kaarten aan de kassa kosten 17,50 euro. Kijk voor meer informatie op Motorbeursutrecht.nl

Win actie Ook dit jaar mogen wij weer een x aantal kaartjes weg geven.
4x 2 kaartjes Wat je hier voor moet doen is heel simpel, er wordt 1 setje verloot onder de abonnees van de nieuwsbrief. Ben je dit nog niet schrijf je dan snel in.

Inschrijven nieuwsbrief

De andere setjes worden door middel van acties op sociaal media verloot hou dus Facebook in de gaten.

Related Posts