@EversTweet wint #motorselfie actie!

@EversTweet wint #motorselfie actie!

Het was lastig een winnaar te kiezen.

De motorselfieactie van Motorroutes.net en ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl is gewonnen door @EversTweet! De afgelopen weken konden Twitteraars de leukste #motorselfie insturen en daarmee een GoPro Hero winnen. Er werden dagelijks foto's ingestuurd met de vermelding #motorselfie naar @MotorroutesNet en @motorverkopen.

Kerim Gilbers, eigenaar en oprichter van ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl, is enthousiast over het resultaat: "We waren blij verrast met de vele motorselfies. Het was dan ook lastig een winnaar te kiezen, maar samen met Motorroutes.net zijn we er toch uitgekomen".

De prijs is inmiddels door ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl bij @EversTweet gebracht, die in het dagelijks leven beter bekend staat als Joost Evers. Joost heeft met zijn motorselfie het prijzenpakket, bestaande uit een GoPro Hero, een selfiestick en een geheugenkaartje gewonnen. Op basis van originaliteit en of de foto een echte 'selfie' was, is de keuze op zijn motorselfie gevallen.

Via deze weg willen we, ook namens ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl, iedereen bedanken die de afgelopen weken mee heeft gedaan aan de #motorselfie actie. We werden dagelijks verblijd met nieuwe inzendingen via Twitter.

Related Posts