motoshare

motoshare

Kwam dit tegen op internet ik ga het volgen

Sinds begin dit jaar zijn we met een team bezig met het opzetten van het 'peer-to-peer' motordeelplatform "MotoShare". Het concept is vergelijkbaar met Airbnb of Snappcar, echter is onze insteek voor motoren net anders. Het platform gaat het mogelijk maken dat de motor community makkelijk, veilig en op een persoonlijke manier van elkaars motor kan genieten door middel van verhuur of tijdelijke ruil. We gaan de fun factor van het delen centraal stellen (>90% van motoren wordt namelijk gebruikt voor plezier). Zo richten wij functioneel het platform heel gebruiksvriendelijk in en willen een community ontwikkelen met ride-outs en een blog.

Momenteel is het platform volop in ontwikkeling en met de juiste partners voor pechhulp, verzekeringen etc. streven we ernaar om begin 2016 live te gaan.

Aan veiligheid besteden we veel aandacht, waarvan verzekering maar één onderdeel is. De juiste rijervaring aan een motor koppelen, een beoordelingssysteem voor huurder en verhuurder, en een veiligheidskeurmerk zijn andere belangrijke aspecten. Ook spelen we met het idee om van het platform een besloten community te maken, dus alleen op invite van andere gebruikers. Echt delen onder liefhebbers!

Waar wij in geloven is dat de toegankelijkheid en de fun factor die het platform mogelijk gaan maken, oftewel gemakkelijk een andere motor ervaren, een toegevoegde waarde gaan zijn in motorland. Daarnaast kun je via MotoShare op deze dure hobby nog wat geld besparen.

Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen van het platform kun je ons volgen op Facebook of je e-mailadres achterlaten op www.motoshare.nl

Related Posts