#motorselfie

#motorselfie

ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl beloont mooiste motorselfie

De meeste motorliefhebbers zijn wel bekend met het fenomeen 'motorselfie'. Dit is een uitgelezen kans om daar een fantastische prijs mee te winnen. De winnaar van de actie ontvangt namelijk een selfiestick, een geheugenkaart én de GoPro Hero: een handige camera die eenvoudig op de motor bevestigd kan worden en waarmee motorrijders hun mooiste avonturen kunnen vastleggen.

#motorselfie ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl roept samen met Motorroutes.net een selfiecontest in het leven. Er ligt een GoPro Hero klaar voor degene die de meest originele motorselfie maakt. Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl wil zoveel mogelijk motorrijders oproepen om een motorselfie via Twitter te delen. Eigenaar en oprichter van ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl Kerim Gilbers is heel enthousiast over de actie: "De laatste tijd zie je veel verschillende selfies voorbij komen op social media. Het werd dus hoog tijd voor een #motorselfie actie! Er worden ongetwijfeld veel selfies gemaakt door motorrijders en het lijkt me geweldig als die foto's met ons gedeeld worden op Twitter."

Hoe werkt de actie? De actie start op 14 september. Deelnemers kunnen op de volgende manier meedoen om kans te maken op de GoPro Hero actioncam:

- Ga naar Twitter en volg @motorverkopen
- Plaats de motorselfie, vermeld de hashtag #motorselfie en mention @motorverkopen en @MotorroutesNet in het bericht

Deelnemers kunnen zo vaak foto's sturen als ze willen. De winnaar wordt na afloop van de actie bekend gemaakt en het team van ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl zal de prijs persoonlijk overhandigen.

Related Posts