Dyno-dag bij Chromeburner!

Dyno-dag bij Chromeburner!

Hoeveel PK heeft jouw motorfiets?

Chromeburner, de modernste motorkledingwinkel met de mooiste showroom van Nederland, organiseert op zaterdag 18 juli 2015 een spectaculaire dyno-dag voor alle motorrijders. Op die dag kan je gratis een run op de vermogensbank maken, waarna je exact weet hoe krachtig je machine is! Voor de motorfiets die de meeste PK's op de bank brengt staat een leuke prijs klaar, maar ook voor de minder grote 'kanonnen' is het leuk en leerzaam! En je hoeft niet bang te zijn om af te gaan, er is zelfs een poedelprijs voor de motor met de minste PK's, dus kom maar op met je gammele 125cc!

Natuurlijk zorgt dit voor het nodige spektakel en geluid, daarom is het ook leuk om gewoon even langs te komen voor koffie, een beetje slap ouwe*&^$en of puur voor de gezelligheid. We houden ook een heuse beauty-contest en je hebt mazzel, want het is er niet eentje voor mensen maar alleen voor motoren. Poets je grote trots dus even extra op voor je komt, wie weet scoor je een mooie prijs.

Nog niet genoeg? Wat dacht je dan van meerijden op ons eigen Gymkhana parcours? Als jij de snelste tijd klokt krijg je een mooie prijs, maar je mag ook genieten van de beheersing van de andere deelnemers. De flinke stuurkunsten die je voor Gymkhana nodig hebt lijken in het begin misschien wel erg moeilijk, maar als je het eenmaal geprobeerd hebt, kan je vaak niet meer ophouden met proberen jezelf nòg beter te laten rijden.

Alles bij elkaar wordt 18 juli 2015 gewoon een toffe motordag in Waalwijk, met volop activiteiten en vooral heel veel motorplezier! Inschrijven hoeft niet, je kunt je op de dag zelf gewoon bij de balie aanmelden voor de activiteiten, dan komt het helemaal goed. Waar? Chromeburner Motorgear, Cartografenweg 20A, 5141 MT Waalwijk
Hoe laat? Tussen 10 uur 's morgens en 17:00 uur 's middags ben je op 18 juli van harte welkom. Organisatie? www.chromeburner.nl Meer info, foto's en video's? Check het evenement op onze Facebook-pagina www.facebook.com/chromeburnermotorgear en wie weet zie je jezelf voorbij komen!

Related Posts