30e koekstadrit

30e koekstadrit

Dit jaar wordt alweer de 30ste editie gehouden van deze mooie tocht.

Met dit bericht willen wij u attenderen op dit evenement wat jaarlijks zo’n 100 tot 150 motorrijders trekt en wordt gehouden op 12 April 2015.
De Koekstadrit is een individuele open rit die georganiseerd wordt voor regionale, maar ook voor nationale en internationale motorrijders. Zoals men van ons gewend is zetten wij ook in 2015 weer een mooie route uit. De route gaat dit jaar richting Drenthe. Er zal een toerstop zijn, waar men de gelegenheid heeft om tegen betaling een consumptie te gebruiken. Tijdens deze toerstop heeft iedere deelnemer even de tijd om te beslissen om de lange of de korte route te gaan rijden.

De lengte van de korte route is ±150 km., de lange route is ±250 km. Inschrijving en vertrek zijn tussen 10.00 en 12.00 uur bij Café Restaurant “de Lindeboom”, Lindeboomsweg 1, Schalkhaar (ca. 1 km ten noordoosten van Deventer). De kosten per inschrijving bedraagt € 6, - p.p. Voor dit geringe bedrag krijg je de route en een kop koffie met Deventer koek, een prachtige rit en een onvergetelijke dag. De rit levert 10 LOOT-punten op. Voorinschrijving is ook mogelijk en na de betaling wordt zaterdag 11-04-2015 de route (als Word-bestand en/of GPS) per mail toegezonden. T.z.t. meer info op

www.ijselrijders.nl/koekstadrit.

De voor-inschrijvingssite is per 01-03-2015 geopend. De deelnemer met de grootste afstand tussen huis en start ontvangt een leuke attentie. Ook is er een prijs voor de grootst deelnemende club.

Let op GPS routes worden alleen voor de garmin geleverd.

Uw bericht ook als nieuws op deze pagina, mail dan naar info@motorroutes.net

Related Posts