alpine-oordoppedag

alpine-oordoppedag

2e Pinksterdag korting op oordoppen en gratis eten en drinken bij Alpine

Dankzij het mooie weer trekken veel mensen er met Pinksteren op uit. Alpine Hearing Protection organiseert op Tweede Pinksterdag speciaal voor motorrijders de Alpine Oordoppendag. Maak een toertocht langs Soesterberg en koop onder het genot van een kop koffie je oordoppen op maat met flinke korting!

De lente heeft al flink van zich laten zien en we zijn al massaal de motor opgestapt. Maar helaas kom je na een lange tocht vaak met een piep in je oren thuis. Die piep wordt veroorzaakt door het enorme geluidsniveau van de windruis onder de helm. Geluid begint schadelijk te worden vanaf 80 dB. Helmentesten hebben uitgewezen dat het geluidsniveau van de windruis onder de helm bij 100 km/u al kan oplopen tot 94 dB en daarmee loop je al na 15 minuten kans op een gehoorbeschadiging.

Gelukkig heeft Alpine verschillende gehoorbeschermers speciaal voor motorrijders ontwikkeld. De beste en meest comfortabele oordoppen zijn otoplastieken. Deze oordoppen op maat dempen de windruis maar het overige wegverkeer, een navigatiesysteem én natuurlijk de motor zelf, blijven voldoende hoorbaar.

Op Tweede Pinksterdag, maandag 9 juni organiseert Alpine van 12.00 tot 15.00 uur de Alpine Oordoppendag. Alleen op die dag gelden de volgende spectaculaire aanbiedingen:
- €89,- in plaats van €109,- voor een set zachte otoplastieken!
- Speciaal voor KNMV-leden op vertoon van de ledenpas: zachte oordoppen op maat voor €89,- met gratis Alpine Clean reinigingsspray t.w.v. € 8,-!
- Voor € 89,- zachte Alpine oordoppen in speciale HONDA rode uitvoering!

Je bent van harte welkom aan de Amersfoortsestraat 70d in Soesterberg. Dit is natuurlijk meteen een leuk moment voor een Pinkstertoertocht over bijvoorbeeld de Utrechtse Heuvelrug. Meld je van tevoren aan op www.alpine.nl/dag zodat wij genoeg koffie en lekkers kunnen inslaan!

Related Posts