Het werd tijd voor een nieuwe locatie voor GERATEL.

Het werd tijd voor een nieuwe locatie voor GERATEL.

Na 3,5 met veel liefde en plezier workshops motorfietsonderhoud in ‘s Hertogenbosch te hebben gegeven groeide GERATEL uit haar voegen. Daarom is ze verhuisd naar Galvaniweg 2D te Schijndel. De uitbreiding naar de nieuwe locatie –met splinternieuwe inrichting- biedt uitsluitend ruimte voor de workshops motorfietsonderhoud van GERATEL.

De werkplaats is inmiddels al enkele weken functioneel maar de officiële opening waarbij iedereen welkom is, vindt plaats op 17 oktober van 12:00 tot 18:00 uur.

Geratel is een bedrijf voor de echte motorliefhebber die meer wil leren over zijn of haar motor. Eigenaresse Lucy van Ostade, gediplomeerd monteur en gepassioneerd liefhebster, geeft cursussen waarbij je je motor leert kennen zodat je zelf je onderhoud kunt doen. Maar vooral ook weet waarom, waarvoor, hoe en wanneer er onderhoud nodig is zodat je veilig en zeker de weg op kunt. “Ik kom te vaak tegen dat mensen met banden van 20 jaar oud, met 1.5 bar lucht in de banden. Om maar een voorbeeld te noemen. Niet alleen gevaarlijk maar het rijdt voor geen meter!” Aldus Lucy, die je graag helpt met de zoektocht naar wat wél fijn en veilig rijdt.

De nieuwe werkplaats is van alle gemakken voorzien, zo is er een splinternieuwe werkplaatsinrichting van Beta aanwezig om mee te sleutelen (evenals Wera gereedschap, Putoline smeermiddelen etc.) Maar ook een fijne koffiecorner voor koffie, thee, fris en om de heerlijke lunch te verorberen. En er hangt een prachtig originele BMW R50 ’56 de muur sieren.

Dit alles wordt op zondag 17 oktober officieel geopend. Maak kennis met Lucy en andere motorliefhebbers.
Onder het genot van een hapje en drankje zijn er diverse activiteiten. Zo kan je o.a. gratis je vering af laten stellen door Elles van JJ suspention en is er een gratis workshop te winnen.
Iedereen is van harte welkom (met of zonder CoronaCheck app) zowel op de motor als met de auto. Auto graag aan de staat parkeren. Motor mag op de daarvoor aangegeven plekken zodat iedereen ze goed kan bewonderen.

Related Posts