Welke tas neem jij mee?

Welke tas neem jij mee?

Een rondje rijden om even je hoofd leeg te maken of echt een toertochtje?

Wat je ook gaat doen, bepaalde spullen wil je graag altijd meenemen. Denk aan je portemonnee en je telefoon. Wil je onderweg nog even stoppen voor wat te drinken of een lunch, dan kun je dat nu maar beter meenemen. Hoe dan ook een tas in welke vorm dan ook, kan wel heel handig zijn.

Het voordeel van een motor is dat jij er gewoon nog lekker op uit kunt gaan. In je eentje of gezellig samen rondtoeren en genieten. Wat wil je nog meer? En of je nu man of vrouw bent, een tas is dan wel handig. Daarom voor jou de beste opties op een rijtje.

Een rugzak

De ideale tas voor eigenlijk elke gelegenheid. Of je nu op de motor, fiets of met het openbaar vervoer gaat. Waren rugzakken voorheen alleen schooltassen, fungeren ze nu ook als laptoptas, werktas, sporttas en zelfs als handtas. Een rugzak is gewoon altijd ideaal. Rugzakken zijn er dan ook in heel veel verschillende maten en uitvoeringen. Van klein tot groot, van heel praktisch tot zelfs heel chique. Voor vrije tijd of zakelijk en ook in heel veel verschillende materialen.

Voor op de motor kan het fijn zijn om een waterafstotende rugzak te kiezen zoals de rugzakken van Rains. Deze rugzakken zijn daarnaast ook nog eens stijlvol en naast super waterafstotend ook heel tijdloos. Je snapt het al, deze backpacks neem je niet alleen mee tijdens een ritje maar ook als je niet met de motor weg bent. Ze zijn gemaakt zijn van sterk polyester met een PU coating waardoor ze ze duurzaam zijn en licht in gewicht.

Maar er zijn meer tassen waarmee je de regen wel in kunt. Zoals de speciale “rain” Burkely tas. Of wat denk je van de Ucon Acrobatics tassen?  kun je ook in de regen met een gerust hart op pad.

Heuptasje

Wil jij eigenlijk gewoon altijd je handtas mee kunnen nemen? Dan kan dat ook, mits je de handtas maar met zorg uitkiest. Een niet al te grote handtas kun je bijvoorbeeld eenvoudig weer in een rugzak doen als je je handen vrij moet hebben. Zo hoef je niet alles steeds over te hevelen maar stop je gewoon je hele handtas in de andere tas. Een clutch is hiervoor ook ideaal. En heb je je spullen nodig, vis je die heel gemakkelijk zo naar boven. Zoek je een stoere en toch vrouwelijk tas dan is de Ted Baker tas Jackiee Clutch Tan een hele mooie optie. Wil je een stoere mannelijke versie, kijk dan eens naar de Ted Baker Longam Mini Flight of de Ted Baker Oppium Crossbody. Stoere mannelijke tassen waardoor je alles onder handbereik hebt.

Maar ook een heuptasje een goed idee. En die zijn er ook heel stoer, trendy of super vrouwelijk. Kijk maar naar de Mister Miara Waistbag Mimosa. Als je daar niet direct op slag verliefd op wordt… Met een heuptas zit je altijd goed, ook bijvoorbeeld als er straks weer festivals zijn. Een heuptasje in je kast is daarom een absolute must.

Weekendje of nachtje weg?

Wil je wat langer weg dan voldoet een rugzak meestal wel. Maar wil je wat meer meenemen dan kun je ook voor een weekendtas kiezen. Of je die gemakkelijk kunt vervoeren, ligt aan de motor die je hebt. Ook weekendtassen zijn er natuurlijk ook in verschillende maten en uitvoeringen zoals sportief  of heel trendy. Zoek je een stoere tas dan is de Tommy Hilfiger Casual Leather Duffle Bag Cigar of de Genicci Charles Weekendbag zeker een mooie optie. Wil je liever strak en modern, kijk dan eens naar de tassen van Suitsuit. En voor sportievelingen raden we Kipling of Herschell modellen aan.

Related Posts