Visorshield

Visorshield

Geen krassen meer op je vizier.

Wat is Visorshield

Iedereen kent wel het beschermfolie wat je over het scherm van je telefoon kan plakken om krassen te voorkomen. Visorshield is eigenlijk hetzelfde alleen dan voor je helm.Een extra beschermlaag op jouw vizier, die ook nog eens een water en vuilafstotende laag heeft.

Montage

In de doos zit alles wat je nodig hebt om de visorshield op jouw vizier te plakken. Een spray (geen idee wat er precies in zit, ik zal het niet opdrinken voor de zekerheid), een soort van klein krabbertje om het goed aan te kunnen drukken en de visorshield zelf.

Montage is simpel en wordt goed uitgelegd. Het makkelijkste is, als jouw helm het toelaat, om je vizier er even uit te klikken. Bij mij is dat 2 schuifjes naar achter doen en dan is die los.
Eerst moet je vizier goed schoon zijn, gewoon met water en niet met een schoonmaakmiddel. Deze zou ervoor kunnen zorgen dat de visorshield niet op je vizier plakt.

Daarna haal je de visorshield los van het folie en ondertussen spray je op de plakkant van de visorshield, 10 a 13 keer. Dan plak je het op je vizier en zorg je dat die op de goede plek zit. Als laatste stap zorg je met het krabbertje dat alle luchtbellen er uit zijn gewreven en die mooi aansluit op je vizier. Er wordt aangeraden om dan 12 / 24 uur te wachten totdat alles goed is gedroogd en gehecht.

Gebruik

Je ziet het niet zitten, alleen aan de zijkant zie je een klein randje waar de visorshield ophoudt en je nog een beetje vizier over hebt. Verder merkte ik geen verschil qua zicht.

Conclusie

Maak je snel krassen op je vizier en heb je net een nieuwe helm, is het zeker een aanrader. Met een prijs van € 22,95 is dit in bijna alle gevallen goedkoper dan een nieuw vizier kopen als die vol met krassen zit.

Persoonlijk zal ik het niet snel kopen ik rij vrij weinig een eer dat mijn vizier niet meer door te kijken is is mijn helm al aan vervanging toe. Want ook deze moet je om de zoveel jaar vervangen. Kijk voor meer informatie of natuurlijk meteen 1 te bestellen op https://visorshield.com/

Dit bericht is in samenwerking met visorshield tot stand gekomen.

Related Posts