Er gaat niks boven Groningen!

Er gaat niks boven Groningen!

Op de motor naar Groningen en het noorden verkennen? Waarom niet?

Het noorden van Nederland heeft zoveel te bieden voor de motorrijder, zoals mooie vergezichten, pittoreske dorpjes, rustige (boeren)wegen, rust en ruimte. Het kan voorkomen dat je voor een aantal kilometers alleen op de weg bent, zonder tegenliggers of medeweggebruikers. Als je dan nog niet tot rust komt, weet ik het ook niet meer.

Veendam, waar brouwhotel Parkzicht gevestigd zit, is het startpunt voor prachtige ritten door Groningen, Drenthe, Friesland en zelfs het noorden van Duitsland. Bekijk het prachtige gebied van Nationaal park Lauwersmeer, bezoek de zeehondencrèche in Pieterburen of ga een lekker visje happen in Termunterzijl. Ben je toch in het noorden, heb je nu de mogelijkheid om de kuststreek van noord Duitsland te verkennen. Kortom keuzemogelijkheden genoeg.

Na zo’n dag toeren ben je ook toe aan een welverdiende rust. Brouwhotel Parkzicht in Veendam biedt deze mogelijkheid. Ja, je leest het goed; ‘brouwhotel’.
Het hotel brouwt zijn eigen ‘Bogdike’bieren. Van pils tot tripel, van blond tot IPA.
Tevens kun je daar heerlijk eten in een gemoedelijke en gastvrij omgeving, waarbij bier, eten en gezelligheid centraal staan.
Kortom ontdek het noorden en laat je verrassen!

Ontdek het Noorden

Ontdek het Noorden (273km)

Veendam (Groningen)

Ver weg in Groningen

Ver weg in Groningen (155km)

Veendam (Groningen)

Humsterland

Humsterland (166km)

Veendam (Groningen)

Rondje Lauwersmeer

Rondje Lauwersmeer (231km)

Veendam (Groningen)

Noord Duitsland

Noord Duitsland (264km)

Winschoten (Groningen)

 

*Dit nieuwsitem is samenwerking tussen hotel parkzicht en motorroutes.nl om de horeca te steunen in deze moeilijke tijd. Heb je zelf ook een horeca gelegenheid of hotel voor motorrijders. Vraag dan naar de mogelijkheden via info@motorroutes.nl. Wij steunen de horeca en hopen dat we snel weer aan kunnen komen waaien.*

Related Posts