Nooit meer koude handen en voeten

Nooit meer koude handen en voeten

Ben je standaard een koukleum ongeacht de tijd van het jaar? Of ben jij die bikkel die door weer en wind naar het werk rijdt op de motor.

Een extra beetje warmte komt dan goed van pas. Er zijn speciale elektrische handschoenen en sokken te koop waarin je het lekker warm hebt en ook warm blijft. Op VerwarmMe.nl kun je deze artikelen bestellen

Ze zijn gemakkelijk in het gebruik. Zo verleng je je seizoen als je het type "goed-weer-rijder" bent en het "woon-werk" motortype komt zo comfortabel alle seizoenen door.

Nog steeds koud? Verwarm jezelf dan met een elektrisch vest. Softshell, lichtgewicht en voorzien van ultradunne infrarode carbon verbindingen.  Door ritsen aan de zijkant kun je deze groter of kleiner maken. Zo maakt het niet uit of je een dun shirt of dikke trui aantrekt.

Handschoen

Het vest is gemakkelijk in het gebruik, je verwarmde handschoenen kun je gewoon aanhouden om jouw ideale temperatuur in te stellen.  Met de drie verschillende standen kun je zelf bepalen hoe warm je het wil hebben. Met een volle accu blijf je met gemak 7,5 uur lekker warm. Accu leeg? Met een speciale kabel sluit je je vest aan op een sigarettenaansteker. Dit geldt ook voor de andere verwarmme producten 

Handschoen

Wij wensen je een warm najaar!

* Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met verwarmme.nl

Related Posts