Maak een unieke trip naar de WK trial in Zelhem.

Maak een unieke trip naar de WK trial in Zelhem.

Op zaterdag 22 en zondag 23 juni wordt er na 40 jaar weer een trial voor het Wereld Kampioenschap gereden in Nederland, in Zelhem om precies te zijn.

De ZAMC – Zelhem heeft  het gepresteerd om de complete wereldtop naar haar unieke trialterrein “de Langenberg ” te halen voor een officiële wedstrijd voor het WK 2019. Daarvoor zijn in de afgelopen jaren honderden tonnen rots en stenen uit Duitsland, België en Denemarken gehaald, noodzakelijk om het terrein WK waardig te maken.  Een ongelofelijke berg werk is er door de Zelhemse vereniging verzet.

Inmiddels staat vast dat alle toppers naar Zelhem komen, natuurlijk met 25 voudig wereldkampioen Toni Bou voorop, maar o.a. ook Adam Raga en Takahisa Fujinami ( Japan ). Totaal zullen ca. 70 deelnemers uit 13 landen in Zelhem aan de start verschijnen voor de 3e wedstrijd van dit seizoen. Er wordt gereden in de cat. Trial GP, Trial 2, Trial 125 en de Trial-E ( elektrisch )

Op zaterdag vinden de trainingen met de kwalificaties plaats, op zondag de wedstrijd.

De organisatie heeft 15 ongelofelijk moeilijke hindernissen gebouwd die door de deelnemers elk  2x gereden moeten worden.

Het publiek betaald voor zaterdag € 10,= en voor zondag € 15,= entree.

Een tip:  zorg dat je op tijd vertrekt, de eerste deelnemer start al om 09.00 uur.

Voor de bezoekers met een motorfiets zijn er een 5-tal prachtige toertochten uitgezet die vanuit Venlo, Tilburg, Nieuwegein, Hoorn en Meppel kunnen worden opgepakt.  Richting Zelhem de bewegwijzering “TrialGP” volgen en vervolgens “bezoekers’’.

Voor de motorrijders is er een verharde parkeerplaats beschikbaar en….er zijn helmkluizen aanwezig waar de helm én kleding veilig kan worden opgeborgen.

En als extraatje is in samenwerking met Motorroutes.net  een leuke actie bedacht waarmee u een gratis toegangskaart kunt scoren. Tot ziens in Zelhem ??

Aanvullende informatie: www.trialgp2019.nl

Related Posts