MOTORbeurs Utrecht 2019 staat in het teken van zelf rijden

MOTORbeurs Utrecht 2019 staat in het teken van zelf rijden

Jong geleerd is oud gedaan!

De aankomende editie van MOTORbeurs Utrecht biedt alles op het gebied van motorrijden. Het wordt niet alleen de grootste ooit, maar MOTORbeurs Utrecht kent naast 300 exposanten ook een ongekend aantal activiteiten waar je als bezoeker zelf aan mee kunt doen.

Jong geleerd is oud gedaan, een tegelwijsheid die ook in motorland van toepassing is. Om al die jonge motorrijdertjes de dag van hun leven te bezorgen zal de Jaarbeurs in Utrecht bol staan van stoere motoractiviteiten voor de kids. We beginnen bij de allerkleinsten (t/m 3 jaar) met een kidsparcours met GS driewielers en Yamaha loopfietsen, de oudere kinderen (3 t/m 15 jaar) kunnen op de gave elektrische Non-Stop motoren mini trial rijden. Bezoekers van 17 jaar en ouder die nog geen motorrijbewijs hebben, kunnen in het kader van Try the Bike onder begeleiding van BOVAG-rijinstructeurs hun eerste motorrijles nemen.

Testparcours

Op zoek naar een nieuwe motorfiets? Op de stands kun je motoren bekijken, maar dat is niet het enige. Dit jaar is het namelijk mogelijk om op het 4.000 vierkante meter tellende, overdekte testparcours op P3 kennis te maken met de nieuwste modellen van de aanwezige motorimporteurs. Daarnaast komt er een indoor GS Adventure Arena met een uitdagend obstakelparcours. Doorgewinterde offroad rijders kunnen hun vaardigheden meten met andere offroad rijders door zich op te geven voor de Mini GS Trophy. Voor aspirant offroad rijders is er de mogelijkheid om onder begeleiding de eerste stappen in deze uitdagende wereld te zetten door hier een plaats te reserveren voor de GS DiscoveRide. Op het buitenterrein wordt een compacte supermoto baan aangelegd, waar beoefenaars van deze tak van motorsport de hele dag demonstraties verzorgen. Ben jij een Supermotorijder, dan is dit je kans! Kom met jouw eigen motor voor groot publiek jouw kunsten vertonen. Geef je hier op. Voor kijkers is het minstens net zo leuk; het wordt een woest spektakel.

Daarnaast organiseert MOTORbeurs Utrecht dit jaar een brute Decibellen Contest (hard, harder hardst!); iedereen met een goed klinkende motorfiets mag meedoen, opgeven kan via de website van MOTORbeurs Utrecht. Ook aan de digitale motorsport is gedacht. Elke gamer kan zijn eGaming-talenten laten zien op de stand van het TT Circuit Assen en deelnemen aan een virtuele racecompetitie.

De uitgebreide lijst met activiteiten is hier te vinden op de website.

Let op: de activiteitenlijst is nog niet compleet en wordt regelmatig aangevuld met nieuwe activiteiten.

Related Posts