Website hack

Website hack

Naar een kleine week offline geweest te zijn, kan ik melden dat we weer in de lucht zijn nog niet zo als het hoort maar wordt hard aan gewerkt.

Ten eerste wil ik melden dat ik door nalatigheid van mij zelf en de vernielzucht van andere slachtoffer ben geworden van een website hack. Dit heeft mijn natuurlijk eerst heel boos gemaakt wie doet nu zo iets, en vooral waarom. Over het waarom ben ik nog steeds niet achter er valt niks te halen en volgens mij schop ik ook niemand tegen het zere been. Maar naar al jullie berichtjes en medeleven heb ik besloten om niet in een hoekje te gaan zitten huilen maar gewoon de site weer op ga bouwen. Ik had een redelijke back-up alleen er zijn wel een aantal routes verloren gegaan. Jullie kunnen mijn allemaal helpen doormiddel van de routes in originele staat weer naar mij te sturen als ze nog niet terug op de site staan. Nieuwe routes zijn natuurlijk ook altijd welkom.

Samen met jullie steun en met een bak met vrijentijd van mij kant hoop ik er toch nog een leuk motorseizoen van te kunnen maken en dat er veel motorroutes gedownload en gereden mogen worden.

Related Posts