Motorbeurs Utrecht 2018

Motorbeurs Utrecht 2018

De nieuwste motoren, de nieuwste snufjes, bekende motor atleten, bekende motoren!

Allemaal te vinden in de hallen van de jaarbeurs Utrecht. Om geheel traditiegewijs het motorseizoen in te luiden hebben we onze camera spullen gepakt en zijn we gaan struinen over de MOTORbeurs Utrecht. Naast dat het voor ons een extra speciaal plekje heeft, vinden wij het altijd weer fantastisch om omringd te zijn door alle motor-minded mensen, geluiden en dingen. Zo beginnen we het motorseizoen goed, toch?

Dit jaar vierden Nomi en ik ons vier jarig huwelijk, uiteraard weer op de plek waar we 96 maanden geleden elkaar het ja-woord gaven: de MOTORbeurs Utrecht. Ons motorharten gingen natuurlijk al sneller kloppen bij het EICMA nieuws en konden daardoor ook niet wachten om alles in den levende lijve te aanschouwen in onze provincie. Voornamelijk keken wij uit naar de nieuwste modellen van alle grote merken: Kawasaki, BMW, Yamaha, Suzuki, KTM, Ducati, Harley Davidson en noem maar op. En ja, Honda en Triumph ontbraken… Alhoewel ik graag de nieuwe Goldwing had willen zien, was er zóveel ander moois te zien dat Honda en Triumph maar even moeten wachten totdat ik een keer langs de dealers ga.

Over dealers gesproken, tijdens deze beurs ontbrak het aan de stand van Goedhart Motoren. Zij hadden besloten zelf hun seizoen opening te houden een week voor de beurs. Ondanks dat Goedhart motoren voorheen een grote stand hadden, heb ik ze geen seconde gemist (misschien omdat ik zelf al naar Bodegraven was afgereisd, de week ervoor). Persoonlijk kwam ik dan ook alleen voor alle mooie motoren en heb ik die mooi op beeld kunnen zetten. Wat is het toch geweldig om op die (onbereikbare) nieuwste motoren te zitten. En ik zal het niet ontkennen, KTM heeft echt mijn hart gestolen. Ondanks dat het prototype er anders uitzag, vind ik de Duke ‘Scalpel’ 790 er zo strak en scherp uitzien!!

Kortom, was dit voor ons weer een dag om al het moois van alle motoren af te kijken en ons motorharten weer even de nodige dosis motorliefde te geven. Dus ja, het motorseizoen kun je naar mijn mening niet beter beginnen. Daarom ook dit jaar weer een korte video over alle indrukken van de beurs. Volgend jaar ben ik er zeker weer bij!

Related Posts