Start het motorseizoen op MOTORbeurs Utrecht

Start het motorseizoen op MOTORbeurs Utrecht

Dat gevoel op de eerste dag in het jaar dat je je motor uit de garage haalt en met ronkende motoren de oneindigheid tegemoet rijdt, is ongeëvenaard.

No Bike, No Glory. Dat gevoel op de eerste dag in het jaar dat je je motor uit de garage haalt en met ronkende motoren de oneindigheid tegemoet rijdt, is ongeëvenaard. Nog even en dan kan je ‘m weer van stal halen. Eind februari is het namelijk weer tijd voor het grootste motorevent van Nederland: MOTORbeurs Utrecht. Van 22 tot en met 25 februari start jij het motorseizoen van 2018. Maak van jouw bezoek gelijk de openingsrit van het jaar!

Op MOTORbeurs Utrecht vind je werkelijk ALLES voor jouw passie. Gloednieuwe modellen en occasions, maar ook alles op het gebied van motorkleding, accessoires, motorreizen, races en heel veel meer. Bekijk de dikste motoren, koop de nieuwste accessoires en check alle andere zaken die je als motorrijder nodig hebt. Oftewel, blok 22, 23, 24 en/of 25 februari 2018 alvast in je agenda.

Minstens even belangrijk is het hoofdstuk vermaak. Stuntshows, zelf rijden, demonstraties, een eerste gratis motorrijles, speciale acties, live motorbuilds, motorsport, clubmeetings, voorbereidingen voor motorreizen, motorvermaak voor de jongsten, adviessessies; het is er allemaal en nog veel meer! Bedenk dan dat dit allemaal compleet gemaakt wordt door een zeer ruim aanbod aan horeca in de diverse cafés, en je kunt je makkelijk voorstellen dat de sfeer gewoon klopt.

BOVAG Try the Bike

Ook dit jaar kunnen weer honderden toekomstige motorrijders en motorrijdsters hun eerste motorervaring opdoen op MOTORbeurs Utrecht tijdens BOVAG Try the Bike. Inschrijven, opstappen en rijden, zo simpel is het. Onder begeleiding van gediplomeerde BOVAG motorrij-instructeurs kun je je eerste rondje over het terrein rijden, zonder enige verplichting. Dus wil je je vriend/vriendin/nicht/neef/vader/moeder/opa of oma besmetten met het motorrijvirus, kom dan naar het buitenterrein naast hal 12. Goed om te weten; je kunt dit jaar op donderdag en vrijdag tot 20.00 uur ’s avonds opstappen. Op zaterdag kun je de hele dag proefrijden tot 17.00 uur en op zondag tot 15.00 uur.

Doe mee aan de Custom Bike Show

Heb jij een mooie custom bike? Doe dan mee aan de Custom Bike Show en wie weet steelt jouw motor de show in februari. MOTORbeurs Utrecht 2018 biedt Custom Bike eigenaren namelijk de mogelijkheid om hun motor tijdens de beurs aan dik 90.000 motorliefhebbers te showen. Nou denk je bij Customs misschien aan lange, lage cruisers, maar het leuke is dat er ook hele andere categorieën zijn, met (bijvoorbeeld) hele gave scramblers. Meedoen of benieuwd naar de verschillende categorieën? Bekijk hier alle info.

Kaartje kopen?

De ticketshop op de website van MOTORbeurs Utrecht is inmiddels geopend. Wie nu een kaartje koopt, schaft deze met flinke voorverkoopkorting aan. Scoor nu jouw online ticket op motorbeursutrecht.nl.

Related Posts