We kijken even terug op een mooi 2017

We kijken even terug op een mooi 2017

We staan al weer met 1 been in 2018, toch wil ik nog even terug kijken op 2017.

Dacht ik op 1 januari 2017 nog dat 2016 een mooi jaar was geweest voor motorroutes qua bezoekers, mooie routes en positieve reacties. Beter dan dit wordt het niet, dacht ik toen nog. Wat kan ik nu nog verbeteren, hoe haal ik meer bezoekers en vooral hoe houd ik de website interessant.

Met nieuwe updates, routes en nieuwsberichten was 2017 nog beter dan 2016! Het resultaat: meer bezoekers (+ 26%) en 159 nieuwe routes (+35%).

Daar ben ik natuurlijk al heel trots op en 2018 wordt alleen maar beter.

Heel veel mooie herinneringen

Het begon al vroeg in het seizoen, ik was uitgenodigd om bij het persevent te zijn van de nieuwe TomTom Rider. Op een heerlijke lente dag mocht ik rijden op een MV Agusta Brutale met de nieuwe TomTom Rider 450. Dit was mijn eerste officiële persevent, natuurlijk super spannend. Maar het was een geweldige dag.

Lees verder

Een paar maanden later, was ik aangenaam verrast toen ik een week lang de Zero DS mocht testen. Ik had nog nooit Elektrisch gereden en ben er blanco in gegaan. Ik was verrast over hoe lekker het eigenlijk rijdt.

Lees verder

Wat natuurlijk ook niet mag ontbreken in een motorseizoen, is een weekendje weg op de motor. Afgelopen jaar was de Eifel aan de beurt. We hadden prachtig weer, al was het heel laat in het seizoen.

Lees verder

Verder hebben we nog heel veel producten getest. Een vloeranker, Sena 10R, DS Covers motorhoes, 360graden actioncam, Shoefresh en een Xtorm Powerhub

Heel veel updates

2 grote updates in 1 jaar. In Maart was de eerste af waar ik de database vanaf de grond af opnieuw heb opgebouwd en heel de structuur heb verbeter. Dit als voordeel dat ik veel sneller nieuwe dingen kan maken en testen. Ook waren de Nuttige plaatsen gelanceerd, iets wat ik zelf heel handig vind. Alles over deze grote update lees je hier: https://motorroutes.nl/nieuws/149/versie-2-5

De andere grotere update was van afgelopen november, ik kom er nu ook achter dat ik toch wat consequent moet zijn in mijn versie nummers, ik ga van 2.5 naar 2.0….. Beetje raar.

Deze update stond vooral in het teken van de Zoekpagina die helemaal vernieuwd is en verbeterd. Er moeten nog wel wat kleine dingen verbeteren, maar dat komt in de komende maanden goed. Zelf ben ik er trots op om te zien hoe de website gegroeid is het afgelopen jaar. Feedback is natuurlijk altijd welkom.

Lees verder

Tussendoor zijn er nog heel veel kleine updates geweest die ik allemaal half bijhoud en jullie vooral niet mee wil lastig vallen.

Roadmap

Een goed uitgestippelde roadmap maak ik nooit, maar kan natuurlijk wel een paar tipjes van de sluier oplichten.

Naast veel nieuwe routes, toertochten, nuttige plaatsen en nieuwsberichten online plaatsen,wil ik dit jaar meer landen goed ondersteunen op de website. Denk hierbij aan Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk en Engeland om te beginnen. Ook ben ik (nu echt) druk bezig om motorroutes ook in andere landen te lanceren en te vertalen naar meerdere talen zodat nog meer motorrijders kunnen genieten van de mooie routes.

Motorclubs en toertochten staan ook hoog op de actielijst om die beter inzichtelijk te krijgen en goed vindbaar.

Wil je op de hoogte blijven van motorroutes volg ons dan op Facebook of Instagram

Related Posts