Nuttige plaatsen op motorroutes

Nuttige plaatsen op motorroutes

Eindelijk je favoriete stop ook op de site.

Achter de schermen ben ik druk aan het bouwen aan deze update. Het brengt wat meer teweeg dan ik in eerste instantie had gedacht, dus het duurt wat langer. Maar zoals het er nu naar uitziet moet ik wel klaar zijn voordat het motorseizoen echt los barst.

Wat houdt het precies in?

Heel simpel: we hebben nuttige plaatsen gekoppeld aan motorroutes. En natuurlijk niet de standbeelden naast de weg of de broodjeszaak midden op de markt. Maar de plekken waar motorrijders echt graag willen stoppen. Waar je een uitsmijter kan krijgen zodat daarna je motorpak net iets beter aansluit rond je buik. Het terras waar je je motor bijna naast je tafeltje kan parkeren zo dat je kan bekijken hoe mooi hij is. Of dat perfecte hotel met een garage waar je je stalen ros kan parkeren als je wat biertjes pakt na een prachtige rit. En natuurlijk niet te vergeten die camping waar ze niet raar staan te kijken als het kampvuur toevallig een paar meter hoog is.

Hoe kom ik aan die plekken?

In de paar jaar dat ik motorrijder ben en vooral levensgenieter, weet ik wel een x aantal plekjes. Maar ik denk dat ik er nog meer niet weet te vinden. Dus bij deze doe ik een oproep aan de bezoekers van motorroutes: ik heb een aparte pagina gemaakt waar je jouw favoriete plek kan aanmelden. Deze plekken komen als eerste op de website.

Voorinschrijving nuttige plaatsen

Voordeel voor bedrijven.

Natuurlijk wil je eigenlijk als eigenaar van z'n motorvriendelijke plek dat die groep met gezellige mensen juist bij jou stoppen, om hun welverdiende geld juist bij jouw uit te geven en niet bij de buurman. Daar hebben we een oplossing voor, we hebben een gratis optie en een betaalde optie. Hoe dit precies eruit gaat zien ben ik op moment van schrijven nog verder aan het uitdenken. Maar als je jouw bedrijf aanmeldt via de voorinschrijving. (http://eepurl.com/ciLoo9) krijg je het eerste jaar voor de helft van het geld. Natuurlijk zit je nergens aan vast en hoef je niet bang te zijn dat we je komen opzoeken als je het niet doet. Alles is vrijblijvend.

Related Posts