Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl

Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl

Maar wat is het nu eigenlijk.

Naar de samenwerking met de motor-selfie actie van vorig jaar. (link)
Merkte ik dat ik zelf nog vragen had wat het bedrijf nu precies doet en hoe het in zijn werk gaat. Vandaar dat we er nu wat dieper op in gaan.

Over ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl

Je motor verkopen via ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl, hoe werkt dat eigenlijk? Je motor verkopen kent tegenwoordig heel wat obstakels. Het kost steeds meer moeite als je als motorbezitter op een veilige manier je motor wilt verkopen en bij veel aanbodsites moet je voor een advertentie betalen. Veel motorbezitters zitten daar helemaal niet op te wachten en dat begrijpen ze bij ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl maar al te goed. Het motor verkoop platform is opgericht met als doel om het voor verkopers makkelijker te maken om een betrouwbare partij voor hun gebruikte motorfiets te vinden.

Hoe werkt het?

Bij ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl kun je zonder verplichtingen je gebruikte motor op basis van enkele gegevens aanmelden. Een team van professionele medewerkers gaat direct binnen het netwerk voor je op zoek naar een koper. Inmiddels zijn er al meer dan 8.200 professionals aangesloten, waardoor het mogelijk is om al binnen 1 dag je motor te verkopen.

De rol van ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl

Bij ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl word je geholpen door een professioneel en ervaren team met kennis van zaken. De medewerkers nemen alle zorgen uit handen en onderhandelen voor jou met de aangesloten inkoopbedrijven. Motoren worden niet door het platform zelf ingekocht, dat betekent dat de wensen van jou als verkoper altijd voorop staan.

RDW-erkende inkoopbedrijven

De biedingen die verkopers op ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl ontvangen worden uitsluitend geplaatst door RDW-erkende inkoopbedrijven. Alle aangesloten inkoopbedrijven worden gescreend voordat ze het aanbod mogen bekijken en mee kunnen bieden. Dankzij die controle kan ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl een goede afwikkeling garanderen waardoor je als verkoper 100% veilig je motor verkoopt.

Een bod, en nu?

Doorgaans ontvang je als verkoper binnen 1 dag een bod. Als je akkoord gaat hoef je alleen nog een afspraak te maken voor de overdracht. Je ontvangt ter plekke het vrijwaringsbewijs en in de meeste gevallen wordt de motor bij je opgehaald. Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl is afhankelijk van de vraag van de aangesloten dealers. Het team probeert altijd naar tevredenheid van beide partijen te bemiddelen, alleen lukt dat niet altijd. Mocht een bod niet aan je verwachtingen voldoen, dan ben je nooit verplicht om akkoord te gaan. Het team van ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl staat zeven dagen per week klaar om je te helpen en ondersteunen waar dat nodig is. Wil je meer informatie of ben je benieuwd wat jouw motor op dit moment opbrengt? Ga naar www.ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl.

Verkoop nu direct je motor

Related Posts