Ride 4 Kika 2016

Ride 4 Kika 2016

Zondag 22 mei 2016

Zondag 22 mei 2016 hebben wij, motortoergroep Free-Riders, een groep motorliefhebbers bestaande uit diverse dames en heren, voor de tweede keer de sponsorrit Ride4KiKa georganiseerd t.b.v. de onderzoeken naar kinderkanker.



De kosten voor deelname bedragen € 10,- per deelnemer, dus ook per passagier. Deze individuele bijdrage zal volledig bestemd zijn voor KiKa. Wij hopen zoveel mogelijk rijders te werven via diverse netwerken zoals op diverse Facebookpagina's die motor gerelateerd zijn, onze eigen website, de website van KiKa en andere media om een zo'n groot mogelijk bedrag te kunnen collecteren.



Naast deze manier om zoveel mogelijk deelnemers te vinden hopen wij op bedrijven die hier ook deel aan willen nemen. Dit kan zijn in de vorm van hulp tot het realiseren van deze rit, maar ook door een bepaald bedrag in te leggen die de onderzoeken van KiKa kan ondersteunen. Een aantal van onze sponsoren zijn bijvoorbeeld Keja Media, Marek Reklame, Audio Rent, MyRoute App en Verhage Leusden.



Deze mooie tourrit gaat vanaf het verzamelpunt bij het Nautisch Kwartier door 't Gooi heen en via vele plaatsen in de Provincie Noord Holland, Utrecht en Gelderland om bij Verhage Fastfood Restaurant in Leusden te eindigen. Dit is een route van ca. 160 kilometer waarin we ook een rustpauze hebben ingepland halverwege de route.



Tijdens deze route zullen voldoende gecertificeerde verkeersregelaars ondersteuning verlenen zodat er geen onveilige situaties ontstaan voor zowel de deelnemers aan de stoet als ook het overige verkeer. Het uitgangspunt is om tijdens het rijden van de tocht alle deelnemers als één groep bij elkaar te houden als de verkeersituatie het toelaat. Hierbij gelijk het verzoek om verkeersregelaars uit die betreffende gemeenten te mogen aanstellen.



De meeste van de deelnemers zijn ervaren rijders, die weten dat we in de zogeheten 'baksteenformatie' rijden waarin de minst ervaren rijders vooraan en de meest ervaren rijders achteraan komen te rijden. De gehele rit zal ook worden gefilmd zodat we ook schitterend beeldmateriaal kunnen overhandigen aan KiKa. Over de snelheid waarmee gereden wordt kunnen we aangeven dat dit tussen de 40 en 60 kilometer per uur zal zijn doordat we in groepsformatie nog defensiever zullen moeten rijden dan dat we normaal al doen.



Het te verwachten aantal deelnemers is moeilijk in te schatten, maar het zijn er minstens 250. Dit kunnen wij wel exact bijhouden doormiddel van het bedrag wat wordt overgeboekt naar de rekening die speciaal is geopend voor deze actie, en doordat de betalingen via de ticketservice op elk gewenst moment kunnen worden opgevraagd. Iedere deelnemer zal bij de betaling zijn of haar volledige naam moeten vermelden zodat wij deze allemaal in een Excel bestand kunnen verwerken. Daarmee voeren wij bij de ingang van het terrein een controle uit op naam. Is deze correct dan wordt er vervolgens een Oranje lintje verstrekt die om de linker spiegel bevestigd dient te worden. Dit omdat we dan ook zichtbaar één geheel vormen met de kleur van KiKa aan onze motoren.



De motoren zullen bij de eindlocatie in Leusden allemaal geparkeerd kunnen worden op het gigantische parkeerdek van de parkeergarage van Winkelcentrum de Hamershof. Wanneer dit gebeurd is zullen we voor Verhage Leusden de cheque overhandigen waarop het totaal ingezamelde bedrag op staat, aan de betreffende Ambassadeur van KiKa. Hiervoor zal ook de lokale krant worden uitgenodigd om het geheel te komen vastleggen. Op het moment dat dit allemaal gebeurd is, hebben de deelnemers de mogelijkheid om gebruik te maken van een speciaal samengesteld KiKa-menu tegen gereduceerd tarief. Na een dankwoord kan een ieder zijn of haar weg weer rustig vervolgen naar huis.



Inschrijven

Kan direct via de website
http://www.kuypers-events.nl/ride4kika2016/

Related Posts