Win de ultieme MotoGP ervaring

Win de ultieme MotoGP ervaring

In de MotoGP paddock lopen is een waanzinnige ervaring. Je voelt het in je buik zodra je het poortje door gaat: het oorverdovende gebrul van de motoren als op het rechte stuk het gas helemaal open gaat, de opwinding in het publiek, de energie en spanning in de paddock. Als motorracen jouw ding is dan is er weinig mooiers dan de Champions League van het racen bezoeken: de MotoGP. De meeste fans volgen de race voor de tv, een kleiner aantal komt naar het circuit en juicht vanaf de tribune of het talud. Slechts een heel select groepje fans krijgt toegang tot het heiligdom van de MotoGP sterren, de paddock. We bieden jou nu de kans tot dat selecte groepje toe te treden!

Niet alleen beleef je dan een heel MotoGP weekend van binnenuit, ook maak je kennis met alle REV'IT! MotoGP heroes. Op de vrijdag van het raceweekend in Aragon wachten we je op bij de poort van het circuit, dat vorig jaar trouwens het strijdtoneel was van een van de spannendste rondes van het seizoen. Op zaterdag lunch je in het hospitality-paviljoen van een van de teams, net als onze heroes. Op zowel vrijdag als zaterdag ben je bij de training en de kwalificatie, met op de zondag de grote finale: de MotoGP race!

Doe mee! Meld je aan voor de digitale nieuwsbrief van REV'IT! Dan blijf je altijd up-to-date met de laatste trends en innovaties in motorkleding en maak je automatisch kans op deze unieke prijs!

www.revitsport.com

Related Posts