De mooiste motorroutes tijdens het Hemelvaartsweekend!

De mooiste motorroutes tijdens het Hemelvaartsweekend!

Hemelvaart is een uitstekende gelegenheid om eropuit te trekken met je motor. Met vier dagen vrij kun je de tijd nemen om mooie routes te rijden, nieuwe gebieden te ontdekken en te genieten van het mooie weer.

Alternatieve Elfstedentocht

Een van de populairste motorroutes in Nederland is de Alternatieve Elfstedentocht, die je door het prachtige Friesland voert. Deze route biedt adembenemende uitzichten over uitgestrekte polders, bossen en plassen. 

Achterhoek - Duitsland

Een andere mooie route is de Achterhoek - Duitsland route, die voert je door de bossen en langs de kastelen. Deze route heeft veel weggetjes door het buitengebied. Ook komt deze route langs veel
dorpen die in NordRhein-Westfalen te vinden zijn. Deze hebben door de eeuwen heen hun eigen karakteristieke karakter weten te behouden. De dorpen hebben hierdoor allemaal iets wat hun uniek maakt.

Monstertoer Zeeland 

Als je liever langs de kust rijdt, dan is de Monstertoer Zeeland een aanrader. Deze route brengt je langs de uitgestrekte stranden van Zeeland en door pittoreske vissersdorpjes naar bijna het hartje van Utrecht. De route loopt ook langs de Oosterscheldekering, een imposante stormvloedkering die je zeker gezien moet hebben.


Of je nu een sportieve rijder bent die van bochten en snelheid houdt, of juist een rustige tourrijder die graag geniet van het landschap, er zijn genoeg mooie routes te vinden in Nederland, Duitsland en België. En tijdens het Hemelvaartsweekend heb je daar extra tijd voor.


Kortom, het Hemelvaartsweekend is de perfecte gelegenheid om eropuit te trekken en te genieten van de vele mooie motorroutes die Nederland, Duitsland en België te bieden hebben. Dus stap op je motor en ga op ontdekkingstocht! Heb je een mooie route gereden dit weekend? Laat het andere motorrijders weten! Stuur je route en inspireer andere motorrijders.

Related Posts