Cadeau tips voor motorrijders (2017)

Cadeau tips voor motorrijders (2017)

Waar maak je een motorrijder nu echt blij mee.

Of het nu voor sinterklaas, kerst of een verjaardag is, motorrijders zijn altijd blij om wat te krijgen en vooral om verrast te worden. Maar waar maak je een motorrijder nu echt blij mee? Wij van motorroutes zochten het voor je uit.

 

Tot € 25,-

Dit bedrag is natuurlijk ideaal voor een surprise of een gewoon wat tussendoor.

Pinlock Earplugs

Iedere motorrijder weet hoe belangrijk je gehoor is, dit moet je natuurlijk beschermen. Onze ervaring is op motor gebied, dit echt de beste zijn. Ze zitten fijn in je helm en dempen precies het geluid wat je gedempt wilt hebben op de motor.
https://pinlock.com/products/earplugs/

Rammount camera spullen

Voor de motorrijders die het leuk vinden om hun ritjes te filmen en al een camera hebben, is dit echt een musthave. Dit systeem is erg flexibel en uit te breiden. Maar ook oersterk en stabiel.

Zelf gebruik ik de Tough-Claw en het tussenstuk van 6cm omdat deze het stabielst is, hoe verder de camera van de motor af gaat hoe meer schokken je krijgt.
https://www.rammount.com/

Aloksak

Deze waterdicht zakjes zijn ideaal voor je telefoon en motor papieren. Want ook al zijn de meeste motorrijders mooi weer rijders, je kan altijd een regenbui krijgen. En dan zijn je belangrijkste spullen beschermt. Je hebt ze ook van andere merken, ikzelf heb goede ervaringen met dit merk.
https://loksak.com/aloksak/

Kaartjes voor een motorbeurs

Natuurlijk is de grootste motorbeurs die in utrecht, maar er zijn meer beurzen en evenementen in Nederland. Een motorrijder is altijd blij als hij weer een dagje weg mag.
http://www.motorbeursutrecht.nl/

 

Tot € 50,-

Als je budget net wat groter is, maar je er toch niet helemaal failliet aan wilt gaan.

Powerhub

Aangezien dat de meeste motorrijders steeds meer elektronica meenemen op vakantie en dat allemaal in de hotelkamer opgeladen moet worden. Is dit een uitkomst, mijn tip is de xtorm cube usb power hub, deze is compact en kan 5 apparaten tegelijk opladen.
https://www.xtorm.eu/nl/xtorm-cube-usb-power-hub/

Onderkleding / thermokleding

Onderkleding is vooral handig voor mensen met een leren pak. Deze dunne kleding zit als een 2de huid en neemt het zweet goed op. Zonder veel dikke stukken of vervelend zittende naden. Ideaal voor onder je motorpak.

Veiligheid vest

Dit fluorescerende vaak gele vest is ideaal voor motorrijders die elke dag rijden, ook als het weer wat minder wordt en het donker is. Je valt een stuk beter op tussen de mede weggebruikers.

Onderhoudsspullen

Dit is iets waar een motorrijder altijd blij mee is. Denk aan kettingspray en kettingreiniger, maar zeker ook schoonmaakmiddelen of iets om je motorpak weer als nieuw te maken. Natuurlijk is hier in elke prijsklasse wat mogelijk, of maak er een mooi pakket van.

 

Boven de € 50,-

In deze categorie is het meeste te koop, kijk vooral wat de motorrijder nog niet heeft en waar hij blij mee zal zijn.

Motorhoes

De meeste motorrijders rijden niet dagelijks op hun motor. Een motorhoes is een ideale uitkomst om de motor te beschermen tegen zonlicht en vuil wanneer de motor gewoon buiten staat. Onze voorkeur gaat uit naar de hoezen van DS Covers, deze zijn van hoge kwaliteit en sluiten goed aan op de motor.
https://www.dscovers.nl/

Druppellader

Een ideaal cadeau voor elke motorrijder, door de motor altijd aan te sluiten aan een druppellader blijft de accu in topconditie. Er zijn verschillende uitvoeringen, onze voorkeur gaat uit naar de CTEK 5 Powersport. Zo start de motor altijd goed, ook al staat die langere tijd stil.
http://www.ctek.com/nl/products/vehicle/ct5-powersport

Motornavigatie

Eigenlijk zijn er 2 grote spelers op de markt TomTom en Garmin, een echte winnaar hebben we nog steeds niet kunnen kiezen. We hebben een aantal reviews en vergelijkingen op de website staan om een goede keuze te maken.

Communicatie set

Dit is niet alleen handig voor motorrijders die veel in een groep rijden, tegenwoordig kan je er veel meer mee. Doordat bijna elk systeem bluetooth ondersteund, kun je deze ook verbinden met je navigatiesysteem of telefoon. Wij hebben goede ervaringen met de Sena 10r, dit compact model is makkelijk in te bouwen en niet al te duur.
https://www.sena.com/product/10r/

Rijvaardigheids training / circuit training

Dit is zeker ook leuk voor de doorgewinterde motorrijder, je bent namelijk nooit te oud om wat te leren. Er zijn verschillende cursussen om de rijvaardigheid te verbeteren, er is sinds korts zelf een wheelie school geopend.
https://www.stuntandwheelieschool.com/

Mis je nog een product of heb je een tip, laat het achter in de reacties.

*We worden niet betaald om bepaalde producten te promoten, deze lijst is gebaseerd op dingen die wij zelf leuk zouden vinden om te krijgen de komende feestdagen.

Related Posts