Lekkere Bochtenrit

Een gevarieerde route (met veel bochten natuurlijk!!) waarin we vanaf Zevenaar via ’s-Heerenberg, Netterden en Megchelen naar de Oostelijke Achterhoek rijden. Vervolgens maken we een lusje door Duitsland en gaan via Eibergen weer in westelijke richting. Na Eibergen bij de Stokkersweg de omleidingsweg volgen. Staat nog niet op de kaart. Via Borculo en Lochem gaat het een stukje over de provinciale weg richting Zutphen. Vóór Steenderen op de rotonde links de nieuwe rondweg volgen. Staat ook nog niet op de kaart!

Er is geen pauzeplek gekozen, maar onderweg  zijn er voldoende mogelijkheden voor een hapje en een drankje. De route is ongeveer 210 km lang.

 Vertrek 9.00 uur vanaf clubhuis. Clubhuis open vanaf 8.30 uur.

De route kan ook gereden worden door motorrijders die geen lid zijn van ASOM. Motorrijders van buiten de club die mee willen rijden, kunnen zich tussen 8.30 en 9.00 uur melden in het clubhuis aan de Edisonstraat 3 in Zevenaar. Indien men de route wil ontvangen voor deelname, kan een mail gestuurd worden naar toercommissie@mc-asom.com. De route zal dan voor aanvang van de rit kostenloos toegestuurd worden.

Veel rijplezier

Wanneer

  • zondag, 3 september
  • 08:30:00 - 09:00:00

Locatie

Clubhuis MC ASOM
Edisonstraat 3
6902 PK Zevenaar
Nederland

Kosten

  • € 6,- incl koffie + broodje

Route

  • Afstand: ± 210 km
  • Beschikbaarheid: GPS

© 2012 - 2021 Pixel Monsters - Motorroutes.nl vormt samen met o.a grootverzet.nl Pixel Monsters