Motortoertocht voor het Goede Doel

De routes voor 2017 zijn rond. Dit jaar kan je kiezen uit een route van 133 of 222 kilometer. Voor beide afstanden kan je kiezen om in één van de begeleide groepen rijden. 

Start- en eindlocatie zijn ook dit jaar weer in Rijen, dus we rijden eigenlijk gewoon een rondje door het prachtige Brabantse landschap, ofwel van Rijen naar Rijen rij(d)en !

De routes zijn weer verdeeld in een aantal sectoren die telkens beginnen en eindigen op een stoplocatie. De stoplocaties zijn voor zowel de 133- als de 222 kilometer-route, en ook de route van derde sector is voor beide afstanden gelijk.
Als je zelfstandig de routes rijd kan je ook een route samenstellen uit sectoren van beide afstanden, en zo dus op een totale afstand van bijvoorbeeld 163 kilometer uit komen. Wie op tijd zijn deelname-tickets besteld krijgt van ons tijdig een berichtje waar de routes te downloaden zijn

Maak de keuze of je zelfstandig (of met een eigen groepje) wilt rijden of kies één van de tickets voor begeleide groepen. Vergeet niet jouw BBQ-voucher mee te bestellen als je na de toertocht nog mee wilt eten. 

 
Als je zelfstandig - of met jouw eigen motorvrienden - de route wilt rijden,  bestel dan een Free Riders ticket.
Je rijdt dan met jouw eigen navigatie de route, in je eigen  tempo en je kan zelf bepalen wanneer je wilt vertrekken. 

Wil jij graag meerijden in één van de begeleide groepen?  De groepen worden ingedeeld naar snelheid én afstand. Kies in de ticketshop voor één van de begeleide groepen die bij jou past. Je krijgt van tevoren een berichtje van ons waarin je wordt geïnformeerd over de vertrektijden en waar je jouw voorkeur kan aangeven.

Wil je aansluitend op de Motortoertocht niet met een lege maag vertrekken? Dan kan je voor slechts € 7,50 extra ook gebruik maken van het BBQ-buffet. Het vlees wordt voor je gegrilled en de overheerlijke salades staan klaar.  Aanschuiven dan maar!


 

Wanneer

  • zondag, 17 september
  • 09:00:00 - 20:00:00

LocatieRijen
Nederland

Kosten

  • Alle tickets kosten slechts € 17,50 en daarvoor krijg je veel ... heel veel !

Route

  • Afstand: 130 of 220 km
  • Beschikbaarheid: Garmin, Tomtom en GPX

© 2012 - 2021 Pixel Monsters - Motorroutes.nl vormt samen met o.a grootverzet.nl Pixel Monsters