Warming-Up rit 2021

EEN WARMING UP RIT MET BIJZONDERE VERRICHTINGEN, voor clubs en individuele rijders

De winter ligt achter ons, het nieuwe seizoen is begonnen. Motorrijden is weer even wennen, het geheugen heeft weer even een update nodig, hoe was de feeling met de motor ook al weer. Omdat we veilig op de weg willen zitten, starten we 4 april het motorseizoen met de Warming-Up rit . Tijdens deze rit staan er ergens op een afgesloten terrein, gediplomeerde rij-instructeurs waarbij je onder begeleiding bijzondere verrichtingen kan uitvoeren. Want de ervaring leert, dat bv. de 8jes voor de winterstop altijd kleiner zijn dan de 8jes na de winterstop

Wij nodigen dan ook alle motorrijders uit om deel te nemen aan deze rit. Deelname kost € 7,50 per rijder, voor de duo € 2,50 (de instructeurs moeten ten slotte ook worden betaald). Je krijgt hiervoor: 1 kop koffie of thee bij de inschrijving, bijscholing op de bijzondere verrichtingen, een leuke tourrit van ongeveer 100 of 175 km., en op de koop toe een lekkere kop soep bij het afmelden (tot 17.00 uur).

De rit is alleen digitaal te verkrijgen, heb je geen navigatie, geen probleem. De ervaring heeft geleerd dat je altijd wel ergens kan bij aansluiten. Zorg dan wel dat je uiterlijk om 10:30 uur bij de inschrijflocatie bent.

Extra informatie : http://www.culinairbikers.nl

Wanneer

  • zondag, 4 april
  • 09:00:00 - 11:30:00

Locatie

Boerderij Rolerisuit
Bredestraat 4
4823 ZA Breda
Nederland

Kosten

  • rijder € 7,50, duo € 2,50

Route

  • Afstand: 100 km of 175 km
  • Beschikbaarheid: Garmin, TomTom

© 2012 - 2021 Pixel Monsters - Motorroutes.nl vormt samen met o.a grootverzet.nl Pixel Monsters