Warming Up rit 2020

 Een motorrit voor clubs en individuele rijders, georganiseerd door de Culinair Bikers uit Breda en MC Contact uit Dordrecht.

Deze rit bestaat uit 2 gedeeltes van elk 100 km, je kunt starten in Breda of Dordrecht.

Kies je voor Breda, dan begint de dag met een kop koffie of thee, bij de inschrijving. Dit kan van 9:00 uur tot 11:00 uur. Tijdens de route krijg je de gelegenheid voor het opfrissen van de bijzondere oefeningen. Dit op een afgesloten terrein onder toezicht van 2 gediplomeerde instructeurs. Vervolgens ga je de uitdaging van onze toercommissie aan. Deze heeft een mooie uitdagende route uitgezet die via Noord Brabant, de Hoeksche Waard en Zuid Holland naar Dordrecht gaat. MC Contact heeft hun domicilie aan Grote Kerkplein 1c 3311 CC Dordrecht, hier eindigt het eerste gedeelte van de route.

Na al het genieten en het harde werken is het tijd voor een lunch, deze kan je daar gebruiken. Een aanrader is de uitsmijter a la MC Contact. Na deze heerlijkheden laad je bij MC Contact het tweede gedeelte van de route. De toercommissie van MC Contact heeft een mooie route van 100 km uitgezet. Je gaat via de Alblasserwaard weer naar Noord Brabant. In Breda staat tot 17:00 uur nog een lekkere kom soep op je te wachten. In Breda betaal je € 7,50 per rijder en € 2,50 voor de duo. Je krijgt hiervoor : 1 Consumptie bij het inschrijven, de gelegenheid voor het opfrissen van bijzondere verrichtingen, een mooie route en op de koop toe een kom soep bij het afmelden.

Vertrek je na 11:00 uur dan ben je te laat voor het oefenterrein, en betaal je per rijder € 5,00 voor de duo € 1,00 . Route op GPS , heb je geen navigatie dan is dat geen probleem. Je kunt altijd wel bij andere rijders aansluiten maar kom dan wel op tijd. Inschrijf en vertrek locatie in Breda: Zorgboerderij Rolerisuit Bredestraat 4 4823ZA Breda.

Kies je voor Dordrecht als vertreklocatie, dan begint de dag ook met een kop koffie of thee, bij de inschrijving. Dit kan van 9:00 tot 11:30 uur. Na het laden van de route, ga je genieten van de creativiteit van de toercommissie van MC Contact. Wegens organisatorische redenen is het niet mogelijk om in dit gedeelte van de route ook een oefenterrein met instructeurs te plaatsen. Staat dit echt op je verlanglijstje, dan zal je in Breda moeten starten.

Vanuit Dordrecht gaat de route via de Alblasserwaard naar Noord- Brabant. Bij de Culinair Bredestraat 4 4823 ZA Breda, laad je het tweede gedeelte van de route. Tevens kan je je hier culinair laten verwennen. De vers bereide Italiaanse bollen zijn delizioso. En de andere lekernijen doen hier niet voor onder. Misschien nog even uitbuiken (bij mooi weer op het terras). Het tweede gedeelte van de route is 100 km en gaat via Noord Brabant, de Hoeksche Waard en Zuid Holland weer naar MC Contact. In Dordrecht je betaal je voor deze mooie dag € 5,00 per rijder, de duo mag gratis mee. Je krijgt hiervoor : 1 Consumptie bij het inschrijven, een mooie route en bij het afmelden een kom soep. Inschrijf en vertrek locatie in Dordrecht: Clubgebouw MC Contact, Grote Kerkplein 1c 3311 CC Dordrecht. Een mooie gelegenheid om het motorseizoen 2020 te beginnen.

Extra informatie : http://www.culinairbikers.nl

Wanneer

  • zondag, 5 april
  • 09:00:00 - 11:30:00

Locatie

Boerderij Rolerisuit
Bredestraat 4
4823 ZA Breda
Nederland

Kosten

  • € 7,50 / Duo € 2,50

Route

  • Afstand: 200 km
  • Beschikbaarheid: Route alleen op GPS

© 2012 - 2021 Pixel Monsters - Motorroutes.nl vormt samen met o.a grootverzet.nl Pixel Monsters