Camping Sempreverde

  • Deel via

Luxe safaritenten met sanitair, belltenten en ruime camping in Italië
Welkom bij Camping Sempreverde. Sempreverde betekent altijd groen en ligt in de prachtige Italiaanse regio Le Marche.

Dé plek om het echte Italië te ontdekken. Onze camping biedt XL Safaritenten met sanitair en verrijdbare (buiten)keuken, ruime Belltenten en grote kampeerplaatsen.

De regio Le Marche biedt veel moois. Uitgestrekte glooiende heuvels, brede zandstranden, hoge bergen, authentieke Italiaanse dorpjes, middeleeuwse stadjes en heerlijk eten en drinken. Le Marche biedt veel mogelijkheden tot een sportieve, actieve en ondernemende vakantie. 

Camping Sempreverde is bij uitstek de plek om tot rust te komen en te genieten van al het moois wat Italië te bieden heeft. Het terrein is 1,5 hectare groot en door de ruime opzet, de grote kampeerplaatsen, luxe safaritenten en romantische Belltenten biedt de camping voor iedereen rust, ruimte, gezelligheid en privacy.

Langs de camping stroomt de rivier de Cesano, in de zomer een idyllisch kabbelend beekje en de favoriete plek voor jong en oud. Voor kinderen is er veel te doen en te ontdekken. Kinderspeeldorpen van leuke speelhuisjes, trampoline, hutten bouwen in het bos of spelen bij de beek. 

Direct grenzend aan de camping is een groot zwembad aanwezig met een Italiaans restaurantje welke wordt uitgebaat door een Italiaanse familie. Tarieven van het zwembad vind je bij Faciliteiten.

Als een van de weinige campings in de regio zijn wij ook zeer goed bereikbaar en toegankelijk voor vouwwagens, caravans en campers. Onze XL plekken bieden ook alle ruimte aan de grootste caravans en campers.

Wij zijn een autovrije camping. Dit is veiliger voor kinderen en biedt meer rust. De auto kan vooraan de camping geparkeerd worden. Natuurlijk mag de auto bij aankomst en vertrek naar de plek gereden worden. 

 

 

Contact gegevens

Camping Sempreverde
Via San Vito sul Cesano 138
61047 San Lorenzo in Campo
Overige

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Motorroutes

Geen routes gevonden langs Camping Sempreverde stuur snel jouw route in via het upload formulier

Reacties

© 2012 - 2021 Pixel Monsters - Motorroutes.nl vormt samen met o.a grootverzet.nl Pixel Monsters